Ana Gago Martínez

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M102V03 M102221 Toxicoloxía e mareas tóxicas OP 11
V02G031V01 G031409 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 4
V02M074V11 M074114 Técnicas de aplicación en biotecnoloxía OB 8
V02M074V11 M074222 Análise de alimentos, seguridade alimentaria e trazabilidade OP 7
V11M162V02 M162140 Validación de metodoloxías analíticas OB 14
V11G201V01 G201306 Química analítica IV: Métodos cromatográficos e afins OB 17
V11G201V01 G201410 Química analítica ambiental e agroalimentaria OP 17
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G201V01 G201410 Química analítica ambiental e agroalimentaria OP 24
V11G201V01 G201306 Química analítica IV: Métodos cromatográficos e afins OB 26
V11M162V02 M162140 Validación de metodoloxías analíticas OB 14
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 7
V02G031V01 G031409 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 4
V02M074V11 M074114 Técnicas de aplicación en biotecnoloxía OB 8
V02M074V11 M074222 Análise de alimentos, seguridade alimentaria e trazabilidade OP 7
V02M102V03 M102221 Toxicoloxía e mareas tóxicas OP 11
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M102V03 M102221 Toxicoloxía e mareas tóxicas OP 11
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V11M162V02 M162140 Validación de metodoloxías analíticas OB 14
V11G201V01 G201306 Química analítica IV: Métodos cromatográficos e afins OB 26
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 22
V02M074V01 M074107 Técnicas de Aplicación en Biotecnoloxía OB 8
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074107 Técnicas de Aplicación en Biotecnoloxía OB 8
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V02M102V03 M102221 Toxicoloxía e mareas tóxicas OP 11
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 26
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 4
V11M162V02 M162140 Validación de metodoloxías analíticas OB 14
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 52
V11G200V01 G200904 Química industrial OP 9
V11M162V01 M162101 Selección e Validación de Metodoloxías Analíticas OB 14
V02M074V01 M074107 Técnicas de Aplicación en Biotecnoloxía OB 8
V02M102V03 M102221 Toxicoloxía e mareas tóxicas OP 11
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G200V01 G200904 Química industrial OP 9
V11M162V01 M162101 Selección e Validación de Metodoloxías Analíticas OB 14
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 5
V02M102V03 M102221 Toxicoloxía e mareas tóxicas OP 10
V02M074V01 M074107 Técnicas de Aplicación en Biotecnoloxía OB 8
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 64
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085103 Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio OB 0.0
V11M147V01 M147124 Cromatografía e Técnicas Analíticas de Separación OP 0.0
V11M162V01 M162101 Selección e Validación de Metodoloxías Analíticas OB 14
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 41
V02M102V01 M102206 Mareas Tóxicas OP 13
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 10
V02M074V01 M074107 Técnicas de Aplicación en Biotecnoloxía OB 8
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M147V01 M147124 Cromatografía e Técnicas Analíticas de Separación OP 0.0
V10G060V01 G060604 Química aplicada ao medio mariño II OB 7
V11G200V01 G200904 Química industrial OP 9
V11M085V01 M085103 Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio OB 5
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 10
V02M074V01 M074107 Técnicas de Aplicación en Biotecnoloxía OB 8
V02M102V01 M102206 Mareas Tóxicas OP 13
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 64

    Face-to-face mentoring fixed schedule

    Teacher has an offer of face-to-face mentoring at fixed hours with the following schedule:

    Weekday
    Luns
    Range of hours
    15:30 - 17:30
    Place
    Despacho nº 17 (Químicas ), Facultade de Ciencias
    Quarter
    Anual (2023/2024)

    2021/2022

    Aplicación práctica das técnicas de separación nun análisis químico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Aplicación e avaliación das etapas de preparación de mostra previo a un análisis cromatográfico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    aplicación da técnica de cromatografía de líquidos axustada á espectrometría de masas (lc-ms) á determinación de contaminantes orgánicos en alimentos. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento e optimización de metodoloxías analíticas con fins de illamento e purificación de analitos orgánicos presentes en matrices complexas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Estratexias alimenticias para a determinación de tetrodotoxina en alimentos de orixe mariña. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Optimización de estratexias analíticas para o illamiento de toxinas de Ciguatera con fins de preparación de materiais de referencia - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2018/2019

    Optimización de etapas de tratamiento de mostra para o análise de tetrodotoxina mediante ensaio celular - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Desenvolvemento e optimización de procesos de illamento e purificación de ciguatoxinas para obter un material de referencia por cromatografía de xel de permeación. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Avaliación de eficacia das etapas de preparación de mostra para o análise de contaminantes orgánicos de alimentos de orixe mariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Estratexias de pretratamento de mostra para a análise de biotoxinas mariñas lipofílicas en matrices procesadas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Procedemento de extracción e purificación para a determinación de biotoxinas mariñas lipofílicas mediante CL-MS / MS en mostras de mexilón procesados - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Desenvolvemento dun método in vitro para estudar a bioaccesibilidade e a biodispoñibilidade dos contaminantes presentes en alimentos. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenrrolo e optimización de procedementos de preparación de mostra para a análise de ciguatoxinas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2015/2016

    Deseño e desenvolvemento dunha proba de aptitude para o análise de biotoxinas mariñas lipofílicas. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Evaluación dunha metodoloxía analítica aplicada o estudo de contaminantes ambientais de origen natural antropogénico mediante aplicación de técnicas de separación - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Desenvolvemento de Métodos Analíticos para a Determinación de Toxinas Acuáticas de Orixe Natural - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Aplicación de Técnicas de Separación acopladas a distintos modos de detección para a análise de contaminantes orgánicos en alimentos. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007