Benita Pérez Cid

Profesor/a titular de universidade

Contacto

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 0.0
V11G201V01 G201202 Química analítica I: Principios de química analítica OB 97
V11G201V01 G201110 Química: Laboratorio de química II FB 30
V11G201V01 G201207 Química analítica II: Métodos ópticos de análise OB 68
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G201V01 G201207 Química analítica II: Métodos ópticos de análise OB 56
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 5
V11G201V01 G201110 Química: Laboratorio de química II FB 42
V11G201V01 G201202 Química analítica I: Principios de química analítica OB 128
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 0.0
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G201V01 G201110 Química: Laboratorio de química II FB 30
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 154
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 5
V11G200V01 G200602 Química biolóxica OB 68
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 188
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G200V01 G200602 Química biolóxica OB 57
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 155
V11G200V01 G200103 Química, física e bioloxía: Laboratorio integrado I FB 36
V11M147V01 M147101 Profundización en Química Analítica OB 11
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11G200V01 G200602 Química biolóxica OB 32
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 162
V11G200V01 G200103 Química, física e bioloxía: Laboratorio integrado I FB 24
V11M147V01 M147101 Profundización en Química Analítica OB 11
V11M085V01 M085103 Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio OB 5
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M147V01 M147101 Profundización en Química Analítica OB 11
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 195
V11G200V01 G200103 Química, física e bioloxía: Laboratorio integrado I FB 9
V10G060V01 G060403 Oceanografía química II OB 20
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M147V01 M147101 Profundización en Química Analítica OB 11
V11M085V01 M085103 Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio OB 5
V11G200V01 G200302 Química analítica I OB 221
V10G060V01 G060403 Oceanografía química II OB 25

Concerted face-to-face mentoring

Teacher has an offer of arranged face-to-face mentoring for Anual (2021/2022) period. To make an appointment you can do it from your Online Secretary.

2020/2021

Avaliación da cor e estabilidade do zume de laranxa en presenza e ausencia dun extracto de biosurfactante obtido a partir de licores de lavado de millo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto dun biosurfactante extraído de licores de lavado de millo no crecemento e consumo metabólico de azucres presentes no zume de mazá. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2019/2020

Revisión do mercado mundial de surimi - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Proposta de ferramenta para a industria do peixe: a importancia da avaliación no rendemento dos provedores - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
As empresas alimentarias ante a revisión do Sistema de Alerta Rápida de Alimentos e Alimentos (RASFF) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Auditoría e medidas correctoras en 2 Rías S.L. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Comparativa de rendementos según materias primas e aditivos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Elaboración dun SAE: Sistema Auditado de Autocontrois Específicos para a Exportación - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implementación de procedementos para cumprir os requisitos esixidos para obter o estándar de calidade IFS Global Market Food nun empresa dedicada á produción e comercialización de peixe fresco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Métodos alternativos ó corte de peixe en serra de cinta manual - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación de procedementos para cumprir os requisitos da norma IFS Food V6.1 nunha empresa de elaboración de produtos da pesca secos e afumados según tecnoloxía e tradición importada de Xapón. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
'Implantación da norma IFS Food nunha depuradora de moluscos bivalvos' - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación de procedementos para cumprilos requisitos exigidos para a obtención da norma de calidade ifs logistics v2.2 nunha empresa de almacenamento e transporte de alimentos conxelados - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Desenvolvemento dun sistema APPCC para Raxo de Polbo Cocido Pasteurizado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aplicación da metodoloxía 8D para reclamación de corpos foráneos en produtos de conserva - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Analise de vulnerabilidade dunha empresa. Food Defense implantación teórico-práctica. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2018/2019

Alargamento da vida útil de produtos da pesca mediante técnicas de conservación por atmosferas protectoras - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Proxecto de desenvolvemento de un novo produto con algas ecolóxicas en conserva e elaboración do seu APPCC. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Desarrollo dun prato preparado en base a Bonito do Norte - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Revalorización de productos de peixe en conservas (Sardiñas) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Revisión bibliográfica sobre o establecemento de parámetros de control para a recepción e descongelamento e sistemas / procesos de cocción nunha fábrica de conservas de Lura xigante (Dosidicus gigas). - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Sistemas de aseguramento da calidade e seguridade nunha empresa de alimentación - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Validación dun valorador automático para a cuantificación de sulfitos en crustáceos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Guía de alérxenos e intolerancias alimentarias nos productos da pesca, acuicultura e derivados. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Ferramentas que dispón unha pesquería para demostrar que é sostible, Fishery Improvement Projects (FIP) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación da Norma IFS v6 nunha empresa do sector conserveiro - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Investigación e desenvolvemento dun novo producto conserveiro - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Elaboración de aceite de atún neutralizado para a valorización de produtos asociados á transformación de túnidos, con destino a industria alimentaria. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación dun APPCC para un Novo producto. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación da norma IFS v6.1 nunha empresa de conxelados de produtos pesqueiros - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación dunha nova liña de produto: "Rodajas de rape branco ultraconxeladas ao baleiro". - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Contido de sal en lagostino: ensaio intercomparativo mediante potenciometría e método Volhard - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
APPCC nuna industria de almacenamiento en conxelado e actividades conexas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
¿Fresco ou ultra conxelado? Implicacións microbiolóxicas e organolépticas na elección do seu consumo en produtos obtidos a partir de Pescada do Cabo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2014/2015

Determinación de metáis pesados en mostras medioambientais mediante Espectrometría de Absorción Atómica con Chama e Vapor Frío - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007