José Manuel Lorenzo Rodríguez
Profesor/a asociado/a T3
Contacto
Department
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 28 |
O01G281V01 | G281918 | Ampliación de tecnoloxía alimentaria | OP | 28 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 14 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 5 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 14 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 14 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 14 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 14 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 14 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 28 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 28 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 28 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 14 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 28 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 42 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 42 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 5 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 22 |
O01G041V01 | G041502 | Tecnoloxía alimentaria | OB | 28 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 28 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 28 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 8 |
O01G041V01 | G041701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 14.00 |
O01G041V01 | G041702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 28.00 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 14.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 14 |
O01G040V01 | G040702 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros | OB | 14 |
O01G040V01 | G040701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 14 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 14 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 8 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 8 |
Traballos dirixidos
2020/2021
Antioxidantes naturais para incrementar a vida útil de hamburguesas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2016/2017
Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do chourizo de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007