Luís Alfonso Rodríguez López
Profesor/a titular de universidade
Department
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 70 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 70 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 5 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 0.0 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 56 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 70 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 5 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 0.0 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 56 |
O01G260V01 | G260910 | Xestión e conservación da auga | OP | 19 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01G260V01 | G260910 | Xestión e conservación da auga | OP | 19 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 8 |
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 56 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 8 |
O01G260V01 | G260910 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 60 |
O01G260V01 | G260910 | Xestión e conservación da auga | OP | 25 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 8 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 1 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 60 |
LEEV01 | 101412084 | Microbioloxía ambiental | LE | 0.0 |
O01M003V01 | M003207 | Manipulación de Alimentos | OP | 5 |
V10M089V01 | M089102 | Bioloxía e Termalismo | OB | 12 |
V10M089V01 | M089203 | Avances en Bioloxía do Termalismo | OP | 2 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
LEEV01 | 101412001 | Hixiene para manipuladores de alimentos | LE | 0.0 |
LEEV01 | 101412084 | Microbioloxía ambiental | LE | 0.0 |
V10M089V01 | M089102 | Bioloxía e Termalismo | OB | 10 |
V10M089V01 | M089203 | Avances en Bioloxía do Termalismo | OP | 5 |
O01M032V01 | M032211 | Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC) | OP | 45 |
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 60 |
O01G040V01 | G040403 | Microbioloxía | OB | 15 |
O01M003V01 | M003207 | Manipulación de Alimentos | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040403 | Microbioloxía | OB | 15 |
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 75 |
O01M032V01 | M032211 | Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC) | OP | 45 |
O01M032V01 | M032209 | Manipulación de Alimentos | OP | 15 |
V10M089V01 | M089203 | Avances en Bioloxía do Termalismo | OP | 5 |
O01M003V01 | M003207 | Manipulación de Alimentos | OP | 6 |
LEEV01 | 101412001 | Hixiene para manipuladores de alimentos | LE | 60 |
LEEV01 | 101412084 | Microbioloxía ambiental | LE | 0.0 |
V10M089V01 | M089102 | Bioloxía e Termalismo | OB | 5 |
V04M046V01 | M046105 | Xestión e Tratamento de Residuos e Emisións Industriais | OB | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M032V01 | M032209 | Manipulación de Alimentos | OP | 15 |
V04M046V01 | M046105 | Xestión e Tratamento de Residuos e Emisións Industriais | OB | 2 |
O01G040V01 | G040403 | Microbioloxía | OB | 30 |
O01M003V01 | M003207 | Manipulación de Alimentos | OP | 6 |
101412V01 | 101412807 | Microbioloxía industrial alimentaria | OP | 15 |
101511V01 | 101511207 | Microbioloxía | TR | 15 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
LEEV01 | 101412084 | Microbioloxía ambiental | LE | 0.0 |
LEEV01 | 101412001 | Hixiene para manipuladores de alimentos | LE | 0.0 |
O01M032V01 | M032209 | Manipulación de Alimentos | OP | 15 |
101412V01 | 101412907 | Microbioloxía I | TR | 0.0 |
101511V01 | 101511207 | Microbioloxía | TR | 0.0 |
O01M003V01 | M003207 | Manipulación de Alimentos | OP | 6 |
Traballos dirixidos
2016/2017
Illamento, caracterización enológica e selección de cepas autóctonas de Oenococcus oeni da Ribeira Sacra e Rias Baixas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007