Maria Figueiredo Gonzalez

Investigador/a Distinguido/a Lei da Ciencia

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 5
O01G041V01 G041505 Toxicoloxía alimentaria OB 39
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 14
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 28
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 7
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 18
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 23
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 5
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 112
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 21
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 8
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 7
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 5
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 5
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 37
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 14
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 5
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 5
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 5
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 3
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 52
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 5
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 19
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 3
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 5
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 10
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 9
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 52

    Concerted face-to-face mentoring

    Teacher has an offer of arranged face-to-face mentoring for Anual (2023/2024) period. To make an appointment you can do it from your Online Secretary.

    2022/2023

    Caracterización dos compostos fenólicos das podas das oliveiras autóctonas galegas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2021/2022

    Efecto da dixestión sobre a composición dunha infusión de follas de oliveira - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Perfil fenólico e capacidade antioxidante de infusións de folla de oliveira das variedades autóctonas Brava e Mansa de Figuieredo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Determinación da contaminación por nitratos mediante análise isotópica na cunca do río Limia. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Influencia do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das aceitunas de mesa - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Compostos fenólicos dos aceites de oliva virxe extra. Capacidade antioxidante e potencial antidiabético - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Evaluación organoléptica e estimación do potencial antidiabético de aceites de oliva galegos. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Relación entre o consumo de aceite de oliva e a incidencia da diabetes mellitus. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007