María Lorena Formoso Estévez

Externo

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085105 Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. OB 8
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 4
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085105 Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. OB 5
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 4
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 4
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085105 Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. OB 4
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 4

    2017/2018

    Implantación dunha nova liña de produto: "Rodajas de rape branco ultraconxeladas ao baleiro". - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007