María Lorena Formoso Estévez
Externo
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085105 | Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. | OB | 8 |
V11M085V02 | M085205 | Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085105 | Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. | OB | 5 |
V11M085V02 | M085205 | Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085205 | Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085105 | Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. | OB | 4 |
V11M085V02 | M085205 | Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración | OB | 4 |
Traballos dirixidos
2017/2018
Implantación dunha nova liña de produto: "Rodajas de rape branco ultraconxeladas ao baleiro". - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007