María del Pilar Combarro Combarro

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G031V01 G031409 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 16
V02M074V11 M074222 Análise de alimentos, seguridade alimentaria e trazabilidade OP 7
V02M074V11 M074226 Contaminación ambiental OP 3
V02G031V01 G031204 Microbioloxía I OB 26
V02G031V01 G031108 Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio FB 60
V02G031V01 G031309 Microbioloxía II OB 84
V02G031V01 G031402 Contaminación OP 19
V02G031V01 G031406 Microbioloxía e parasitoloxía sanitarias OP 38
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V10G061V01 G061208 Principios de microbioloxía mariña OB 52
V11M085V02 M085104 Especies mariñas de interese comercial. Bioloxía, parasitoloxía e microbioloxía. Identificación de especies. OB 5
V02G031V01 G031309 Microbioloxía II OB 61
V02G031V01 G031402 Contaminación OP 19
V02G031V01 G031406 Microbioloxía e parasitoloxía sanitarias OP 38
V02G031V01 G031409 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 28
V02M074V11 M074226 Contaminación ambiental OP 3
V02M074V11 M074222 Análise de alimentos, seguridade alimentaria e trazabilidade OP 7
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 52
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02G031V01 G031309 Microbioloxía II OB 116
V02G031V01 G031108 Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio FB 6
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V10G061V01 G061208 Principios de microbioloxía mariña OB 54
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 37
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V11M085V02 M085104 Especies mariñas de interese comercial. Bioloxía, parasitoloxía e microbioloxía. Identificación de especies. OB 5
V10G061V01 G061208 Principios de microbioloxía mariña OB 54
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 54
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116
V02G030V01 G030304 Microbioloxía I OB 30
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 53
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085104 Especies mariñas de interese comercial. Bioloxía, parasitoloxía e microbioloxía. Identificación de especies. OB 5.00
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 53
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116.00
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7.00
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7.00
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3.00
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116.00
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 53
V02G030V01 G030304 Microbioloxía I OB 27.00
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 57.00
V11M085V01 M085101 Especies Mariñas de Interese Comercial. Bioloxía, Parasitoloxía e Microbioloxía. Identificación de Especies OB 6.00
V02G030V01 G030605 Microbioloxía II OB 116.00
V02G030V01 G030901 Análise e diagnóstico agroalimentario OP 53
V02G030V01 G030906 Contaminación OP 19
V02M074V01 M074208 Contaminación Ambiental OP 3.00
V02M074V01 M074205 Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade OP 7.00

    2016/2017

    Contaminación biolóxica das concas fluviais na comarca de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Manipulación de alimentos: elaboración de fichas-guía para o control dos principais patóxenos de transmisión alimentaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007