María Rosa Pérez Gregorio

INVESTIGADORES "RAMÓN Y CAJAL"

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nome Carác. Horas
11354 19520 Ampliación de bromatología 46.00
11354 19534 Gestión de la calidad 28.00
11358 21574 Gestión de la calidad 0.00
10186 26803 Bioestadística y Diseño Experimental 3.50
10186 26842 Autenticidad Alimentaria 1.00
2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 42
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 18
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 8
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 7
O01M142V01 M142101 Bioestadística e Deseño Experimental OB 8
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 8
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 25
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 40
O01M142V01 M142104 Riscos Químicos na Cadea Alimentaria OB 7
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28

    2023/2024

    Análise molecular do impacto dos compostos fenólicos do arando, té verde e cebola vermella na resposta inmunitaria ao gluten - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2022/2023

    Impacto dos polifenois do millo corvo na inmunoxenicidade do glute - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2021/2022

    Polifenois como ingredientes emerxentes na industria da panadería: modulación tecnolóxica e funcional - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    El Cacao en Guinea Ecuatorial: desde la producción al aprovechamiento de residuos con alto valor añadido - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007