Monserrat Míguez Bernárdez

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 42
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 28
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 16
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 12
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 28
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 9
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 28
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 14
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 28
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 28
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 21
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 28
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 28
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 21
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 28
O01G040V01 G040902 Avaliación sensorial dos alimentos OP 0.0
O01G040V01 G040908 Xestión da calidade OP 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040902 Avaliación sensorial dos alimentos OP 0.0
O01G040V01 G040908 Xestión da calidade OP 0.0
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 21
O01G041V01 G041906 Xestión da calidade OP 28
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 42
O01G280V01 G280708 Xestión da calidade OP 0.0
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G280V01 G280708 Xestión da calidade OP 0.0
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 21
O01G040V01 G040902 Avaliación sensorial dos alimentos OP 42
O01G040V01 G040908 Xestión da calidade OP 28
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040902 Avaliación sensorial dos alimentos OP 42
O01G040V01 G040908 Xestión da calidade OP 28
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 21

    Concerted face-to-face mentoring

    Teacher has an offer of arranged face-to-face mentoring for 1º Cuatrimestre (2023/2024) period. Office hours can be booked by email or through My UVigo.

    Teacher has an offer of arranged face-to-face mentoring for 2º Cuatrimestre (2023/2024) period. Office hours can be booked by email or through My UVigo.

    2022/2023

    Avaliación do estado nutricional en adultos maiores de 65 anos na localidade de Os Barrios (Cádiz). - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2021/2022

    Educación nutricional para fomentar o consumo de alimentos saudables nunha poboación nova - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Alimentación escolar saudable e sustentable: valoración dos menús dun centro escolar - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Imaxe corporal e práctica de actividade física do alumnado universitario: 6 anos do programa Martes saludables - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Nove anos do programa Martes Saudables: Variacións ponderais e modificacións do patrón dietético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estado nutricional de adultos maiores e a súa relación coa calidade da dieta e a actividade física - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Hábitos dietéticos e percepción da imaxe en ximnastas de rítmica. Calidade da dieta e estado nutricional en ximnastas rítmicas. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Formación dun panel de cata: selección e entrenamento de xuices - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Inxesta nutricional e estado nutricional dun equipo de fútbol masculino. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Alimentación emocional e imaxe corporal asociados á actividade física en alumnado universitario - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Alimentación saudable e actividade física en relación o estado nutricional de alumnado universitario - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Calidad nutricional dos menús ofertados nun colexio. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Valoración das características nutricionais dos menús ofertados no comedor dun Centro de Educación Infantil e Primaria - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Autopercepción corporal e inxesta emocional asociados a medidas antropométricas en estudantes da Universidade de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Deseño dun sistema de xestión da calidad según a norma iso 9001:2015 para unha empresa láctea - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Selección de xuices para evaluación sensorial: estudio dá súa habilidade sensorial - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Hábitos saludables na contorna universitaria. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estilos de vida relacionados coa alimentación e a práctica de actividade física nos universitarios - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo dos cambios no Sistema de Xestión da Calidade nunha envasadora de auga coa implantación do novo modelo de Xestión ISO 9001:2015 - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Presenza de tetradotoxina e análogos en moluscos bivalvos e cepas de bacterias illadas das Rías de Galicia. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    A percepción da imaxe corporal e do peso en relación ao nivel de actividade física do alumnado da Universidade de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Composición corporal e actividade física asociados á autopercepción da aimxe corporal en estudantes da universidade de vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    valoración antropométrica e nutricional dun equipo de fútbol sala femenino - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Alimentación emocional e calidade da dieta en relación á composición corporal en universitarios - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Avaliación nutricional dos menús ofertados no comedor dunha escola - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2015/2016

    Xestión da calidade nun centro educativo de primaria e secundaria: deseño e desenvolvemento do seu sistema de xestión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Imaxe corporal e calidade da dieta en estudantes da Universidade de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo da capacidade sensorial dun grupo de estudantes de ciencia e tecnoloxía dos alimentos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Percepción da imaxe corporal e o peso en universitarios - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Xestión da calidade nun centro educativo de primaria e secundaria: deseño e desenvolvemento do seu sistema de xestión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Imaxe corporal e calidade da dieta en estudantes da Universidade de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Composición corporal e actividade física asociados á autopercepción da aimxe corporal en estudantes da universidade de vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    DIETA E ACTIVIDADE FÍSICA: A SÚA INFLUENZA NA IMAXEN CORPORAL NUN EQUIPO DE FUTBOL SALA FEMENINO - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estado nutricional e actividade física en universitarios: influencia das emocións relacionadas coa inxesta de alimentos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007