Patricia Reboredo Rodríguez
Postdoutoral Xunta de Galicia modalidade A Postdoutoral Xunta de Galicia modalidade B Externo Contratado/a predoutoral Uvigo
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 20 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 0.0 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 14 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 19 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 18 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 8 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 23 |
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 19 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G260V01 | G260910 | Xestión e conservación da auga | OP | 5 |
Traballos dirixidos
2019/2020
Dixestión estática artificial dun aceite de oliva: avaliación da bioaccesibilidade dos seus compostos fenólicos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Bioaccesibilidade e biodisponibilidade de compostos fenólicos de aceites de oliva virxe extra durante a dixestión in vitro: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Formación dun panel de cata: selección e entrenamento de xuices - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2015/2016
Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007