Raquel Rial Otero

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261981 Prácticas externas OP 0.0
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 35
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 21
O01G041V01 G041981 Prácticas externas OB 0.0
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 11
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 56
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 11
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G041V01 G041981 Prácticas externas OB 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G261V01 G261981 Prácticas externas OP 0.0
O01G261V01 G261991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 16
O01G041V01 G041981 Prácticas externas OB 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G261V01 G261981 Prácticas externas OP 0.0
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 15
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 0.0
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 28
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 15
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 28
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 14
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 0.0
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 14
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 17
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 42
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 16
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 11
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 28
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 15
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 30
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 15
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M003V01 M003208 Composición de Alimentos OP 18
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 24
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01M032V01 M032210 Autenticidade Alimentaria OP 14
O01M032V01 M032212 Control de Calidade na Industria Alimentaria OP 12
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 15
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 8
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 1
O01M032V01 M032210 Autenticidade Alimentaria OP 30
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 15
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 30
O01M003V01 M003208 Composición de Alimentos OP 18
O01M057V01 M057110 Xestión e Manexo Sostible de Ecosistemas Terrestres OP 5
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M057V01 M057110 Xestión e Manexo Sostible de Ecosistemas Terrestres OP 5
101511V01 101511614 Normalización e lexislación alimentaria OP 23
O01M003V01 M003208 Composición de Alimentos OP 18
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 15
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 30
O01M032V01 M032210 Autenticidade Alimentaria OP 30
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 15
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 30
O01M032V01 M032210 Autenticidade Alimentaria OP 30
V04M046V01 M046102 Caracterización e Avaliación de Contaminantes en Residuos Industriais OB 3
O01M003V01 M003208 Composición de Alimentos OP 18
101412V01 101412401 Bromatoloxía TR 30
101412V01 101412504 Normalización e lexislación alimentaria TR 45
O01M057V01 M057110 Xestión e Manexo Sostible de Ecosistemas Terrestres OP 5
101511V01 101511614 Normalización e lexislación alimentaria OP 45
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412504 Normalización e lexislación alimentaria TR 0.0
101412V01 101412401 Bromatoloxía TR 0.0
O01M003V01 M003208 Composición de Alimentos OP 18
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 30
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 30
V04M046V01 M046102 Caracterización e Avaliación de Contaminantes en Residuos Industriais OB 3
101511V01 101511123 Bromatoloxía OB 0.0
101511V01 101511614 Normalización e lexislación alimentaria OP 0.0
O01M057V01 M057110 Xestión e Manexo Sostible de Ecosistemas Terrestres OP 5

Arranged non-face-to-face mentoring

Teacher has an offer of non-face-to-face mentoring at scheduled time for 2º Cuatrimestre (2020/2021) period. To make an appointment you can do it from your Online Secretary.

2018/2019

Entendendo a orixe da presenza de nitratos na conca do río Limia mediante a análise isotópica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influencia de mepanipirim e tetraconazol na biosíntese de compostos volátiles usando fenilalanina como precursor aminoacídico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Relación entre o consumo de aceite de oliva e a incidencia da diabetes mellitus. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Avaliación da contaminación por nitratos na conca do Río Limia mediante análise isotópico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Efeto da presenza de fungicidas sobre a biosíntesis de alcohois aromáticos a través da ruta de Ehrlich - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Relación entre o consumo de alimentos ricos en betaglucanos e o control da presión arterial e o colesterol - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007