Ana María Torrado Agrasar

TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
11354 19533 Prevención de riesgos laborales 28.00
11356 21435 Análisis y calidad del aire 22.33
11356 21440 Gestión y conservación del agua 6.00
11358 21582 Prevención de riesgos laborales 0.00
10186 26812 Diseño de Procesos de Mejora y Obtención de Nuevas Materias Primas para la Industria Ganadera y Agroalimentaria 7.00
2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 13
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 28
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 14
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 14
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 28
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 13
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 22
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 14
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 12
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 8
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 11
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 12
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 11

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo 1º Cuatrimestre (2024/2025). Para concertar una cita puedes hacerlo fundamentalmente a través del correo electrónico o desde tu Secretaría Online.

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo 2º Cuatrimestre (2024/2025). Para concertar una cita puedes hacerlo fundamentalmente a través del correo electrónico o desde tu Secretaría Online.

    2023/2024

    Estratexias para mellorar a extracción enzimática de xilano e a xeración de xilooligosacáridos de palla de trigo. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estratexias de secado para a conservación e diversificación de excedentes de mango - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2024/2025

    Influencia dos probióticos e prebióticos no rendemento deportivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2022/2023

    Estudos preliminares para o deseño dun proceso biotecnolóxico que permita xerar XOS a partir da alga Palmaria palmata - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Caracterización bioquímica e contenido en ficobiliproteínas dun alga vermella procedente do entorno natural da costa galega - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Unha aproximación ao secado controlado de carne de camelo para o escalado do secado tradicional saharauí. Ensaios preliminares con carne de tenreira. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2021/2022

    Potencialidade das algas mariñas como fonte de proteína para alimentación - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Modelos cinéticos para describir a hidrólise enzimática de xilano - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Potencial aromático das levaduras non-Saccharomyces para a elaboración de viños brancos con propiedades organolépticas melloradas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Producción e caracterización de una nova esterasa identificada a partir de metagenotecas do manantial termal de Río Caldo (Lobios, Ourense) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Lévedos non-convencionais para a elaboración de viño - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007