Ana María Torrado Agrasar

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 28
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 13
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 28
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 14
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 14
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 22
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 0.0
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 14
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 13
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 12
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 8
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 11
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 11
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 12
O01G040V01 G040906 Prevención de riscos laborais OP 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040906 Prevención de riscos laborais OP 0.0
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 32
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 9
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 14
O01G280V01 G280808 Prevención de riscos laborais OP 0.0
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 7
O01G040V01 G040906 Prevención de riscos laborais OP 28
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 9
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 15
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 43
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 16
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 7

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo 1º Cuatrimestre (2023/2024). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo 2º Cuatrimestre (2023/2024). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    2022/2023

    Estudos preliminares para o deseño dun proceso biotecnolóxico que permita xerar XOS a partir da alga Palmaria palmata - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Caracterización bioquímica e contenido en ficobiliproteínas dun alga vermella procedente do entorno natural da costa galega - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Unha aproximación ao secado controlado de carne de camelo para o escalado do secado tradicional saharauí. Ensaios preliminares con carne de tenreira. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2021/2022

    Potencialidade das algas mariñas como fonte de proteína para alimentación - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Modelos cinéticos para describir a hidrólise enzimática de xilano - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Potencial aromático das levaduras non-Saccharomyces para a elaboración de viños brancos con propiedades organolépticas melloradas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Lévedos non-convencionais para a elaboración de viño - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Producción e caracterización de una nova esterasa identificada a partir de metagenotecas do manantial termal de Río Caldo (Lobios, Ourense) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007