Carmen González Barreiro

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 60
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 42
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 6

2015/2016

Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007