Elena Falqué López

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 11
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 11
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
O01G280V01 G280701 Análise instrumental OP 0.0
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G260V01 G260402 Análise instrumental OB 0.0
O01G280V01 G280701 Análise instrumental OP 0.0
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 15
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 0.0
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 0.0
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 112
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
101412V01 101412611 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 120
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 45
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 15
2013/2014
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032114 Técnicas Instrumentais OP 24
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 105
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 45
105211V01 105211702 A química na vida cotiá OP 0.0
101511V01 101511201 Análise instrumental TR 0.0
101412V01 101412801 Análise química e instrumental OP 0.0
101412V01 101412901 Análise química TR 0.0
101412V01 101412611 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
2012/2013
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032114 Técnicas Instrumentais OP 45
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 105
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 45
101511V01 101511201 Análise instrumental TR 0.0
101412V01 101412611 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
101412V01 101412801 Análise química e instrumental OP 0.0
2011/2012
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032114 Técnicas Instrumentais OP 45
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 150
101412V01 101412611 Análise e control de calidade en enoloxía OP 45
101412V01 101412801 Análise química e instrumental OP 0.0
101511V01 101511201 Análise instrumental TR 0.0
2010/2011
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040303 Química analítica OB 55
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 45
101412V01 101412611 Análise e control de calidade en enoloxía OP 45
101412V01 101412801 Análise química e instrumental OP 60
101511V01 101511201 Análise instrumental TR 45
O01M032V01 M032114 Técnicas Instrumentais OP 45
2009/2010
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032114 Técnicas Instrumentais OP 45
101412V01 101412611 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
101412V01 101412801 Análise química e instrumental OP 0.0
101412V01 101412901 Análise química TR 0.0
101511V01 101511201 Análise instrumental TR 0.0

2019/2020

Potencial aromático das levaduras non-Saccharomyces para a elaboración de viños brancos con propiedades organolépticas melloradas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Aminas biogénicas nas cervexas: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aminas bioxenas en vinos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Deshidratación do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Influencia do emprego de lévedos autóctonos sobre o perfil aromático do viño Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valorización de subprodutos de cítricos para obter compostos bioactivos: Unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2018/2019

Calidade química das augas subterráneas da comarca da Limia (Ourense) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Comparación do poder coagulante/floculante da semente de acacia, do quitosano e do sulfato de aluminio para o tratamento de puríns porcinos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2016/2017

Aplicación da tecnoloxía de altas presións hidrostáticas en alimentos de orixe vexetal - Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Caracterización e selección de xenotipos mellorantes da caste Sousón - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Incidencia de tipo de portainxerto na variabilidade intravarietal da caste Brancellao - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evolución do aroma dos viños Treixadura (vendima 2013) durante o almacenamento en botella. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evolución do aroma dos viños Treixadura (vendima 2014) durante o almacenamento en botella. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avaliación de diferentes coagulantes / floculantes no tratamento de purín porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Revalorización de Shiitake mediante extracción por hidrodestilación asistida con microondas e gravidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valorización de augas mineromedicinais para a elaboración de cremas solares con extracto de pebida de bagazo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Revalorización do bagazo de Mencía mediante extracción asistida por microondas/gravidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valorización de augas mineromedicinais para a elaboración de cremas solares con romeu - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007