Elena Falqué López

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 13
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 11
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 11
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
O01G280V01 G280701 Análise instrumental OP 0.0
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 15
O01G280V01 G280701 Análise instrumental OP 0.0
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 0.0
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
O01G260V01 G260402 Análise instrumental OB 0.0
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 0.0
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 112
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 15
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 120
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 45
101412V01 101412611 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0

    Tutorías presenciales horario fijo

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales en horario fijo con la siguiente programación:

    Día de la semana
    Luns
    Rango de horas
    12:00 - 14:00
    Lugar
    Edificio Politécnico. Despacho nº 219, Facultade de Ciencias
    Cuatrimestre
    1º Cuatrimestre (2021/2022)
    Día de la semana
    Mércores
    Rango de horas
    12:00 - 14:00
    Lugar
    Edificio Politécnico. Despacho nº 219, Facultade de Ciencias
    Cuatrimestre
    1º Cuatrimestre (2021/2022)
    Día de la semana
    Mércores
    Rango de horas
    12:00 - 14:00
    Lugar
    Edificio Politécnico. Despacho nº 219, Facultade de Ciencias
    Cuatrimestre
    2º Cuatrimestre (2021/2022)

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo 1º Cuatrimestre (2021/2022). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo 2º Cuatrimestre (2021/2022). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    2020/2021

    Smoothies, ¿Son realmente o que asemellan? - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Elaboración dunha bebida para deportistas con auga de mar e zume de limón natural - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Valorización de subprodutos de cítricos para obter compostos bioactivos: Unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Influencia do emprego de lévedos autóctonos sobre o perfil aromático do viño Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Deshidratación do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Aminas bioxenas en vinos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Aminas biogénicas nas cervexas: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Potencial aromático das levaduras non-Saccharomyces para a elaboración de viños brancos con propiedades organolépticas melloradas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Calidade química das augas subterráneas da comarca da Limia (Ourense) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Comparación do poder coagulante/floculante da semente de acacia, do quitosano e do sulfato de aluminio para o tratamento de puríns porcinos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Avaliación de diferentes coagulantes / floculantes no tratamento de purín porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Incidencia de tipo de portainxerto na variabilidade intravarietal da caste Brancellao - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Aplicación da tecnoloxía de altas presións hidrostáticas en alimentos de orixe vexetal - Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Caracterización e selección de xenotipos mellorantes da caste Sousón - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Evolución do aroma dos viños Treixadura (vendima 2013) durante o almacenamento en botella. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Evolución do aroma dos viños Treixadura (vendima 2014) durante o almacenamento en botella. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2015/2016

    Valorización de augas mineromedicinais para a elaboración de cremas solares con extracto de pebida de bagazo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Revalorización de Shiitake mediante extracción por hidrodestilación asistida con microondas e gravidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Valorización de augas mineromedicinais para a elaboración de cremas solares con romeu - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Revalorización do bagazo de Mencía mediante extracción asistida por microondas/gravidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007