Ignacio González Crespán

Externo

Docencia

2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 12
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V11M085V02 M085406 Traballo Fin de Máster OB 0.0
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 12
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V11M085V02 M085406 Traballo Fin de Máster OB 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V11M085V02 M085205 Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración OB 12
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V11M085V01 M085203 Conservación polo frío: Procedementos e Tecnoloxías de Conxelación e Refrixeración OB 10

    2022/2023

    Implantación do plan de calidade, manual APPCC e prerrequisitos según códex alimentarius e a lexislación alimentaria en barco factoría - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2021/2022

    Implantación dun plan de calidade, appcc e prerrequisitos según o codex alimentarius e a lexislación alimentaria en empresa elaboradora e comercializadora de peixe fresco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación dun plan de calidade, APPCC e prerrequisitos segundo o Codex Alimentarius e a lexislación alimentaria en Manchas S.L. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación do Estándar IFS Global Markets Food v2 nunha empresa que fabrica e comercializa peixe fresco refrixerado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación de procedementos para a obtención da certificación na norma de calidade IFS logistics V2 nunha empresa de almacenamento e transporte de alimentos conxelados - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación de procedementos para cumprir os requisitos para a obtención da norma de calidade IFS Food V7 nunha empresa dedicada á produción e transformación de peixe conxelado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Implantación de procedementos para cumprir os requisitos da norma IFS Food V6.1 nunha empresa de elaboración de produtos da pesca secos e afumados según tecnoloxía e tradición importada de Xapón. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación de procedementos para cumprilos requisitos exigidos para a obtención da norma de calidade ifs logistics v2.2 nunha empresa de almacenamento e transporte de alimentos conxelados - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implementación de procedementos para cumprir os requisitos esixidos para obter o estándar de calidade IFS Global Market Food nun empresa dedicada á produción e comercialización de peixe fresco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007