José Manuel Domínguez González

Catedrático/a de universidade

Departamento

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 56
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 6
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 56
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 6
O01G040V01 G040903 Biorreactores OP 0.0
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 56
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 8
O01G280V01 G280501 Termotecnia OB 0.0
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 42
O01G040V01 G040903 Biorreactores OP 0.0
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G280V01 G280501 Termotecnia OB 0.0
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
O01G040V01 G040903 Biorreactores OP 56
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 8
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040903 Biorreactores OP 56
O01G280V01 G280501 Termotecnia OB 42
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 10
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 8
O01G280V01 G280501 Termotecnia OB 28
O01G040V01 G040903 Biorreactores OP 56
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
101511V01 101511612 Industrias fermentativas OP 0.0
O01G280V01 G280501 Termotecnia OB 30
O01G040V01 G040903 Biorreactores OP 30
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 8

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo Anual (2021/2022). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    2020/2021

    Produción de biosurfactantes mediante a cepa de Bacillus subtilis CECT 36 en hidrolizados hemicelulósicos obtidos a partir de ourizos de castaña - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Valorización dos residuos procedentes do sector da castaña. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Fermentación de zumo de kiwi con gránulos de Kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Fermentación discontinua de uvas tintas de mesa con gránulos de kéfir. Composición química e volátil de mostras dos fermentados - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Fermentación de uvas tintas de mesa con grans de kefir para a produción e caracterización dunha bebida probiótica fermentada - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Biorrefinería de residuos de castaña para a produción de bacteriocinas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Deslignificación de bagazo de cervexa con líquidos iónicos para a súa posterior hidrólise enzimática. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007