José Manuel Lorenzo Rodríguez

Externo Profesor/a asociado/a T3

Departamento

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 42
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 5
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 5
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 28
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 22
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
2013/2014
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032221 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 14
2012/2013
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032221 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 15
2011/2012
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032221 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 15

2016/2017

Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do chourizo de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007