Julia Carballo Rodríguez

Profesor/a contratado/a doutor/a

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 42
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 70
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 4
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 56
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 42
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 7
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 42
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 56
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 6
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 5
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 35
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 70
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 28
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 5
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 70
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040602 Hixiene alimentaria OB 0.00
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 56
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 70.00
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4.00
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.00
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 8.00
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 9
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4.00
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.00
O01G040V01 G040602 Hixiene alimentaria OB 0.00
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 28.00
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 56.00
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4.00
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 28.00
O01G040V01 G040602 Hixiene alimentaria OB 56.00
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.00
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 10

    2022/2023

    Conservas artesanais de Navarra. Calidade e estabilidade microbiolóxica - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2021/2022

    Novos desenvolvementos na análise microbiolóxica dos alimentos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Presente e futuro do uso das bacteriocinas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Análise do cambio de tendencia no consumo de leite mediante enquisas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Detección da actividade antibiótica de bacterias dun entorno industrial fronte a bacterias patóxenas transmitidas por alimentos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Detección e control de microorganismos potencialmente patóxenos nos alimentos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2020/2021

    Covid-19 e medio ambiente - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo do seguimento das Boas Prácticas en explotacións bovinas de leite - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Disbiose intestinal e patoloxía asociada: como recuperar o equilibrio. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Seguridade alimentaria: unha revisión sobre avances nas técnicas microbiolóxicas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Busca de bacterias productoras do solo con actividade antimicrobiana contra bacterias testemuña de interés alimentario. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Iniciación do proxecto MicroMundo no Campus de Ourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Actividade antimicrobiana de ditiocarbamatos. Uso de dúas técnicas de sementeira - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Implantación dun sistema de xestión e control dos puntos críticos no proceso produtivo de anillas de cefalopodo á romana ultracongelado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Impacto das redes sociais nos hábitos alimentarios e na actividade física dos estudantes da Universidade de Vigo - Campus de Ourense - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Avaliación de coñecementos, actitudes e prácticas de hixiene e seguridade alimentaria das churrarías nas vías públicas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Seguridade microbiolóxica en servizos de restauración colectiva - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Aseguridade alimentaria nos países do Sur: Axuda humanitaria e países en conflito - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007