Luís Alfonso Rodríguez López

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G041V01 G041504 Microbioloxía industrial alimentaria OB 70
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 23
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 4
O01G041V01 G041504 Microbioloxía industrial alimentaria OB 70
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 23
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041504 Microbioloxía industrial alimentaria OB 70
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 23
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 56
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 0.0
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 5
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 5
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 19
O01G041V01 G041504 Microbioloxía industrial alimentaria OB 56
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 14
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 0.0
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 8
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 56
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 14
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 19
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 23
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 56
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 8
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 25
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 60
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M142V01 M142113 Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento OP 8
2013/2014
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V10M089V01 M089203 Avances en Bioloxía do Termalismo OP 2
V10M089V01 M089102 Bioloxía e Termalismo OB 12
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 60
LEEV01 101412084 Microbioloxía ambiental LE 0.0
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 5
2012/2013
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V10M089V01 M089102 Bioloxía e Termalismo OB 10
V10M089V01 M089203 Avances en Bioloxía do Termalismo OP 5
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 60
O01G040V01 G040403 Microbioloxía OB 15
O01M032V01 M032211 Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC) OP 45
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 6
LEEV01 101412001 Hixiene para manipuladores de alimentos LE 0.0
LEEV01 101412084 Microbioloxía ambiental LE 0.0
2011/2012
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032211 Análise de Perigos e Puntos Críticos (APPC) OP 45
O01M032V01 M032209 Manipulación de Alimentos OP 15
O01G040V01 G040403 Microbioloxía OB 15
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 6
O01G040V01 G040502 Microbioloxía industrial alimentaria OB 75
V04M046V01 M046105 Xestión e Tratamento de Residuos e Emisións Industriais OB 3
V10M089V01 M089102 Bioloxía e Termalismo OB 5
V10M089V01 M089203 Avances en Bioloxía do Termalismo OP 5
LEEV01 101412001 Hixiene para manipuladores de alimentos LE 60
LEEV01 101412084 Microbioloxía ambiental LE 0.0
2010/2011
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
V04M046V01 M046105 Xestión e Tratamento de Residuos e Emisións Industriais OB 2
O01M032V01 M032209 Manipulación de Alimentos OP 15
101511V01 101511207 Microbioloxía TR 15
101412V01 101412807 Microbioloxía industrial alimentaria OP 15
O01G040V01 G040403 Microbioloxía OB 30
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 6
2009/2010
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
101511V01 101511207 Microbioloxía TR 0.0
101412V01 101412907 Microbioloxía I TR 0.0
LEEV01 101412001 Hixiene para manipuladores de alimentos LE 0.0
LEEV01 101412084 Microbioloxía ambiental LE 0.0
O01M003V01 M003207 Manipulación de Alimentos OP 6
O01M032V01 M032209 Manipulación de Alimentos OP 15

2016/2017

Illamento, caracterización enológica e selección de cepas autóctonas de Oenococcus oeni da Ribeira Sacra e Rias Baixas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007