María Inmaculada Franco Matilla

Profesor/a titular de universidade

Departamento

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 56
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 6
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01G280V01 G280706 Tecnoloxía alimentaria OP 0.0
O01G280V01 G280707 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 0.0
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 6
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 9
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 11
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 38
O01G280V01 G280707 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 42
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G280V01 G280707 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 42
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 11
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
101412V01 101412505 Tecnoloxía alimentaria II (procesamento de alimentos) TR 0.0
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 75
O01G280V01 G280707 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 60
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 10
2013/2014
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
101412V01 101412505 Tecnoloxía alimentaria II (procesamento de alimentos) TR 0.0
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 75
O01G280V01 G280707 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 60
O01M032V01 M032222 Tecnoloxía de Envasado OP 24
2012/2013
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032222 Tecnoloxía de Envasado OP 45
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 15
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 60
101412V01 101412505 Tecnoloxía alimentaria II (procesamento de alimentos) TR 0.0
2011/2012
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 75
O01M032V01 M032222 Tecnoloxía de Envasado OP 45
101412V01 101412624 Industrias alimentarias OP 15
101412V01 101412505 Tecnoloxía alimentaria II (procesamento de alimentos) TR 60
2010/2011
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M032V01 M032222 Tecnoloxía de Envasado OP 45
101412V01 101412505 Tecnoloxía alimentaria II (procesamento de alimentos) TR 105
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 45
101412V01 101412624 Industrias alimentarias OP 15
101412V01 101412625 Tecnoloxía dos produtos pesqueiros OP 15
2009/2010
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
101412V01 101412624 Industrias alimentarias OP 0.0
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 0.0
101412V01 101412505 Tecnoloxía alimentaria II (procesamento de alimentos) TR 0.0
O01M032V01 M032222 Tecnoloxía de Envasado OP 45

2019/2020

Aminas biogénicas nas cervexas: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aminas bioxenas en vinos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2018/2019

Estudo do contido en aminoácidos en conservas de anguía europea (Anguilla anguilla) con diferentes líquidos de cobertura e tempos de almacenamento - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo do efecto da utilización dos dátiles na elaboración dun embutido cru curado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Cambios na tecnoloxía de elaboración de cervxa para a redución do seu contido en gluten - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Desenvolvemento e optimización do proceso de elaboración dun leite fermentado - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Estudo do contido en aminoácidos totais en Anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Aplicación da tecnoloxía de altas presións hidrostáticas en alimentos de orixe vexetal - Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Avaliación sensorial e estudo dos ácidos graxos en conservas de peixe espada (Xiphias gladius) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007