María Luísa Rúa Rodríguez

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 0.0
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 9
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 6
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 9
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 58
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 30
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 9
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 11
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 16
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 35
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 15
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 13
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 16
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 37

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo Anual (2021/2022). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    2020/2021

    Modelos cinéticos para describir a hidrólise enzimática de xilano - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Desenvolvimento de novos alimentos para adultos maiores con disfaxia orofarínxea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2018/2019

    Potencialidade dos excedentes de colleita de verdura como novas fontes de proteína para o consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Compostos Bioactivos: Antihipertensivos, Antimicrobianos, Saciantes, e a súa aplicación clínica. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Producción e caracterización de una nova esterasa identificada a partir de metagenotecas do manantial termal de Río Caldo (Lobios, Ourense) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007