Miguel Ángel Prieto Lage

Investigador/a Ramón y Cajal

Contacto

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 70
2022/2023
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 23
O01G041V01 G041505 Toxicoloxía alimentaria OB 42
2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041505 Toxicoloxía alimentaria OB 56
O01M142V01 M142104 Riscos Químicos na Cadea Alimentaria OB 5
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 23
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 24
O01G041V01 G041505 Toxicoloxía alimentaria OB 56
O01M142V01 M142104 Riscos Químicos na Cadea Alimentaria OB 5
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 60
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 5
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 14
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 60
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 60

    Tutorías presenciales horario fijo

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales en horario fijo con la siguiente programación:

    Día de la semana
    Luns
    Rango de horas
    16:00 - 18:00
    Lugar
    Pavillón 1, laboratorio 12, Universitario Campus en Ourense. CAMPUS UNIVERSITARIO - 32004 - Ourense (Ourense), Facultade de Educación e Traballo Social
    Cuatrimestre
    Anual (2023/2024)

    2022/2023

    Euphorbia hirta e Euphorbia jolkinii como fontes potenciais de compostos antioxidantes: unha caracterización nutricional, química e bioactiva. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Caracterización fitoquímica de dúas especies de Hypericum (japonicum e sampsonii) e a súa relación coas propiedades biolóxicas reveladas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2021/2022

    Extracción por líquidos presurizados para a obtención de compostos bioactivos de algas mariñas para a industria alimentaria: Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Nanopartículas metálicas baseadas en macroalgas: biosíntese e aplicacións alimentarias - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Compostos bioactivos en matrices alimentarias - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Bioactividades e caracterización de compostos fenólicos en plantas medicinais da familia Amatanthaceace - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Valorización dos resfugallos de kiwi a través da recuperación de aditivos alimentarios beneficiosos: modelo de economía circular - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Capsicum spp.: composición, propiedades, métodos de extracción e valorización das súas sementes como fonte de compostos bioactivos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007