Raquel Rial Otero

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 13
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 21
O01G041V01 G041981 Prácticas externas OB 0.0
O01G261V01 G261981 Prácticas externas OP 0.0
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 11
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
O01G261V01 G261981 Prácticas externas OP 0.0
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 21
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 35
O01G041V01 G041981 Prácticas externas OB 0.0
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G041V01 G041981 Prácticas externas OB 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 56
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G261V01 G261981 Prácticas externas OP 0.0
O01G261V01 G261991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 11
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 15
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 16
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 0.0
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G261V01 G261981 Prácticas externas OP 0.0
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 28
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G041V01 G041981 Prácticas externas OB 0.0
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 15
O01G281V01 G281981 Prácticas Externas OP 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 14
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G041V01 G041605 Políticas alimentarias OB 21
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 0.0
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 28
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 17
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 14
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 42
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 16
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 11
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 21
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 28
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142218 Autenticidade Alimentaria OP 15
O01G040V01 G040981 Prácticas externas OB 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 15
O01G280V01 G280901 Prácticas Externas OP 0.0
O01G260V01 G260917 Prácticas externas OP 0.0
O01G040V01 G040604 Políticas alimentarias OB 23
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 30

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo Anual (2021/2022). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    2020/2021

    Determinación da contaminación por nitratos mediante análise isotópica na cunca do río Limia. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Modulación do metaboloma de Saccharomyces cerevisiae EC1118™ como resposta á presenza de tetraconazol e docusato sódico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Efecto do tetraconazol e o docusato sódico na biosíntese de aromas derivados do metabolismo secundario do lévedo Saccharomyces cerevisiae EC1118TM - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo dos residuos de lincomicina e os seus metabolitos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Influencia de mepanipirim e tetraconazol na biosíntese de compostos volátiles usando fenilalanina como precursor aminoacídico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Entendendo a orixe da presenza de nitratos na conca do río Limia mediante a análise isotópica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Relación entre o consumo de aceite de oliva e a incidencia da diabetes mellitus. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Avaliación da contaminación por nitratos na conca do Río Limia mediante análise isotópico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Relación entre o consumo de alimentos ricos en betaglucanos e o control da presión arterial e o colesterol - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Efeto da presenza de fungicidas sobre a biosíntesis de alcohois aromáticos a través da ruta de Ehrlich - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007