Sandra María Cortes Diéguez

Externo

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 3
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 3
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 3
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 4.00
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 4.00
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 4.00
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 4.00
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 4.00

    2018/2019

    Caracterización de postincubados obtidos a partir da fermentación de uvas vermellas de mesa con gránulos de kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007