Sidonia Martínez Suárez

Profesor/a titular de universidade

Departamento

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 6
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 6
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 0.0
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 0.0
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 0.0
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 0.0
O01G041V01 G041701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G041V01 G041702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 28
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 28
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 17
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 16
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 42
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 42
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
101412V01 101412622 Ciencia e tecnoloxía da carne OP 0.0
101511V01 101511613 Industrias pesqueiras OP 0.0
O01M142V01 M142122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos OP 15
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 60
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 45
O01G040V01 G040991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0

    Tutorías presenciales concertadas

    El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo 1º Cuatrimestre (2021/2022). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

    2020/2021

    Formulación e proceso de produción de xeados veganos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Vitaminas liposolubles e análise sensorial de conservas de anguía. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Propiedades de Moringa (Moringa oleifera Lam) e o seu uso na fortificación de alimentos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento dunha bebida a base de leite con extracto de flor de saúco - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Deshidratación do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Efecto da tempada de colleita en algúns parámetros morfolóxicos e físico-químicos e na capacidade antioxidante dos limóns galegos da variedade Lunario. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Estudo comparativo de diferentes parámetros de calidade dos limóns cultivados en Galicia durante os anos 2018/2019 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Efecto dos tratamentos térmicos e o almacenamiento sobre algúns parámetros de calidade dos aceites empregados nunha conserva de anguía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Capacidade antioxidante e fenoles totais en dúas variedades autóctonas do olivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Parámetros antioxidantes nunha conserva de anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Parámetros de calidade do limón ecolóxico cultivado na parroquia de Pinzas (Pontevedra) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Efecto do cociñado doméstico sobre algúns parámetros de calidade da verza galega. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Cocción a baleiro da verza galega: Efecto sobre parámetros químicos, fitoquímicos e capacidade antioxidante - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Control da oxidación lipídica e a estabilidade física dunha conserva de anguía europea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Determinación de vitaminas na anguía europea (Anguilla anguilla): Efecto da talla. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Virulencia e resistencia a antimicrobianos en cepas de Salmonella spp. illadas de moluscos bivalvos destinados ó consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2015/2016

    Capacidade antioxidante, fenois totais e flavonoides totais en diferentes variedades de castañas empregadas na alimentación do gando porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Evolución de diferentes parámetros de calidade do grelo tras un tratamento de cocción a vacío - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Efectos de diferentes tratamentos sobre a actividade peroxidasa, vitamina C e cor da berza galega - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007