Ana María Torrado Agrasar

Profesor/a contratado/a doutor/a

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 11
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 12
O01G040V01 G040906 Prevención de riscos laborais OP 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G280V01 G280808 Prevención de riscos laborais OP 0.0
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 9
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 32
O01G040V01 G040906 Prevención de riscos laborais OP 0.0
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 14
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 9
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 15
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 7
O01G040V01 G040906 Prevención de riscos laborais OP 28
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 7
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 43
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 16
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040906 Prevención de riscos laborais OP 12
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 14
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 16
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 19
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 35
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 10
O01M142V01 M142110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria OP 15
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 30
O01G260V01 G260910 Xestión e conservación da auga OP 8
O01M032V01 M032130 Materias Primas OP 24
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
LEEV01 101412082 Biotecnoloxía ambiental LE 0.0
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 2
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 15
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 15
O01M032V01 M032130 Materias Primas OP 45
O01M057V01 M057110 Xestión e Manexo Sostible de Ecosistemas Terrestres OP 3
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
LEEV01 101412082 Biotecnoloxía ambiental LE 0.0
O01M032V01 M032130 Materias Primas OP 45
O01M057V01 M057110 Xestión e Manexo Sostible de Ecosistemas Terrestres OP 3
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 38
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032130 Materias Primas OP 45
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 30
O01M057V01 M057110 Xestión e Manexo Sostible de Ecosistemas Terrestres OP 3
101511V01 101511221 Bioquímica técnica alimentaria OB 30
101412V01 101412406 Química e bioquímica dos alimentos TR 30

Día da semana
Luns
Data de inicio
2019-09-01
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
16:30 - 18:30
Lugar
Edificio Politécnico, Despacho 115, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
Anual (2019/2020)
Día da semana
Martes
Data de inicio
2019-09-01
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
16:30 - 18:30
Lugar
Edificio Politécnico, Despacho 115, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
Anual (2019/2020)
Día da semana
Mércores
Data de inicio
2019-09-01
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
16:30 - 18:30
Lugar
Edificio Politécnico, Despacho 115, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
Anual (2019/2020)

2016/2017

Producción e caracterización de una nova esterasa identificada a partir de metagenotecas do manantial termal de Río Caldo (Lobios, Ourense) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Lévedos non-convencionais para a elaboración de viño - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007