Carmen González Barreiro
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
11354 | 19509 | Técnicas de preparación de muestras | 28.00 | |
11354 | 19519 | Toxicología alimentaria | 42.00 | |
11354 | 19520 | Ampliación de bromatología | 42.00 | |
11356 | 21409 | Técnicas de preparación de muestras | 0.00 | |
10186 | 26823 | Análisis de Aromas en Alimentos | 7.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 21 |
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 28 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 8 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 9 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 8 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 46 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 60 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 42 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 6 |
Titorías
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2024/2025). Para concertar unha cita podes facelo fundamentalmente a través do correo electrónico ou dende a túa Secretaría Online.