Carmen González Barreiro

TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nome Carác. Horas
11354 19509 Técnicas de preparación de muestras 28.00
11354 19519 Toxicología alimentaria 42.00
11354 19520 Ampliación de bromatología 42.00
11356 21409 Técnicas de preparación de muestras 0.00
10186 26823 Análisis de Aromas en Alimentos 7.00
2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 21
O01G041V01 G041505 Toxicoloxía alimentaria OB 28
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 8
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 9
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 56
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 8
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 46
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 60
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 42
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 6

    Titorías presenciais concertadas

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2024/2025). Para concertar unha cita podes facelo fundamentalmente a través do correo electrónico ou dende a túa Secretaría Online.

    2021/2022

    Avaliación do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das infusións de folla de oliveira e o seu grao de aceptación por parte dos consumidores. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2015/2016

    Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007