Carmen González Barreiro
Profesor/a titular de universidade
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 28 |
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 42 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 42 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 7 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 8 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 21 |
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 28 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 56 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 9 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 8 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 46 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 6 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 60 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 42 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 8 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 28 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 36 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 14 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 15 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 21 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 84 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 14 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 17 |
Titorías
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2024/2025). Para concertar unha cita podes facelo fundamentalmente a través do correo electrónico ou dende a túa Secretaría Online.