Carmen Sieiro Vázquez

Catedrático/a de universidade

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 14
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 64
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 9
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 2
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 36
V10G060V01 G060404 Principios de microbioloxía mariña OB 20
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
302111V01 302111626 Microbioloxía industrial OP 0.0
302111V01 302111907 Microbioloxía TR 0.0
V02M074V01 M074204 Biotecnoloxía Alimentaria OP 4
V02M074V01 M074207 Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible OP 2
V02M074V01 M074105 Biotecnoloxía Industrial OB 4
V02M074V01 M074101 Enxeñaría Xenética e Transxénese OB 11
V02G030V01 G030908 Produción microbiana OP 54

    Titorías presenciais concertadas

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período 1º Cuatrimestre (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

    2021/2022

    Uso de bacterias lácticas autóctonas como iniciadores da fermentación maloláctica en viños - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Métodos microbiolóxicos de detección dos principais mecanismos de resistencia en enterobacterias - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Potencial de novas bacterias ácido-lácticas para a elaboración de novos alimentos funcionais - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Modulación do aroma do viño branco mediante coinoculación ou inoculación secuencial de lévedos Saccharomyces e non-Saccharomyces. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Validación de métodos baseados en mostra de plasma seco en papel para extender o diagnóstico nun solo paso da hepatitis C máis alá do ámbito sanitario habitual - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Potencial probiótico de lévedos non convencionais - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Evaluación do potencial probiótico de microorganismos de orixen non convencional - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Biodiversidade levaduriforme asociada á variedade Mencía (Vitis vinifera L.) cultivada en Galicia. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Potencial probiótico de bacterias do ácido láctico de orixe non convencional - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Caracterización de novos lévedos con capacidade para eliminar colorantes. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Estudo da diversidade dos lévedos no-Saccharomyces asociados á variedade tempranillo na Ribera del Duero. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Detecion de Vibrios zoonoticos es mexillons da Ria de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2015/2016

    Evaluación da capacidade dun novo illado de levedura para a eliminación de colorantes - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Produción e caracterización dunha nova enzima quitinolítica producida por Pseudoalteromonas tunicata - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Estudo de lévedos de vínicos de Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007