Elena Falqué López

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 13
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 11
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 11
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G280V01 G280701 Análise instrumental OP 0.0
O01G041V01 G041912 Análise e control da calidade en enoloxía OP 42
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 0.0
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01G260V01 G260402 Análise instrumental OB 0.0
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 15
O01G280V01 G280701 Análise instrumental OP 0.0
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 0.0
O01G041V01 G041403 Análise instrumental OB 126
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 16
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 42
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 112
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040401 Análise instrumental OB 120
O01G040V01 G040901 Análise e control de calidade en enoloxía OP 45
101412V01 101412611 Análise e control de calidade en enoloxía OP 0.0
O01M142V01 M142109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental OP 15

Titorías presenciais horario fixo

O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:

Día da semana
Luns
Rango de horas
12:00 - 14:00
Lugar
Edificio Politécnico. Despacho nº 219, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
1º Cuatrimestre (2021/2022)
Día da semana
Mércores
Rango de horas
09:00 - 11:00
Lugar
despacho 18, Escola de Enxeñaría de Minas e Enerxía
Cuadrimestre
1º Cuatrimestre (2021/2022)
Día da semana
Mércores
Rango de horas
12:00 - 14:00
Lugar
Edificio Politécnico. Despacho nº 219, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
2º Cuatrimestre (2021/2022)

Titorías presenciais concertadas

O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período 1º Cuatrimestre (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período 2º Cuatrimestre (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

2020/2021

Elaboración dunha bebida para deportistas con auga de mar e zume de limón natural - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Smoothies, ¿Son realmente o que asemellan? - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2019/2020

Deshidratación do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valorización de subprodutos de cítricos para obter compostos bioactivos: Unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aminas biogénicas nas cervexas: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aminas bioxenas en vinos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influencia do emprego de lévedos autóctonos sobre o perfil aromático do viño Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Potencial aromático das levaduras non-Saccharomyces para a elaboración de viños brancos con propiedades organolépticas melloradas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2018/2019

Calidade química das augas subterráneas da comarca da Limia (Ourense) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Comparación do poder coagulante/floculante da semente de acacia, do quitosano e do sulfato de aluminio para o tratamento de puríns porcinos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2016/2017

Caracterización e selección de xenotipos mellorantes da caste Sousón - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Incidencia de tipo de portainxerto na variabilidade intravarietal da caste Brancellao - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avaliación de diferentes coagulantes / floculantes no tratamento de purín porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Aplicación da tecnoloxía de altas presións hidrostáticas en alimentos de orixe vexetal - Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evolución do aroma dos viños Treixadura (vendima 2013) durante o almacenamento en botella. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evolución do aroma dos viños Treixadura (vendima 2014) durante o almacenamento en botella. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Valorización de augas mineromedicinais para a elaboración de cremas solares con extracto de pebida de bagazo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Revalorización de Shiitake mediante extracción por hidrodestilación asistida con microondas e gravidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Revalorización do bagazo de Mencía mediante extracción asistida por microondas/gravidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valorización de augas mineromedicinais para a elaboración de cremas solares con romeu - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007