2022/2023
Estudo do contido en ácidos graxos en fígado de tintorera (Prionace glauca). - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Extracción de compostos antioxidantes de podas de vide mediante disolventes eutécticos profundos. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2020/2021
Elaboración dunha bebida para deportistas con auga de mar e zume de limón natural - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Smoothies, ¿Son realmente o que asemellan? - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2019/2020
Deshidratación do plátano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Potencial aromático das levaduras non-Saccharomyces para a elaboración de viños brancos con propiedades organolépticas melloradas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Aminas bioxenas en vinos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aminas biogénicas nas cervexas: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Valorización de subprodutos de cítricos para obter compostos bioactivos: Unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influencia do emprego de lévedos autóctonos sobre o perfil aromático do viño Albariño - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Calidade química das augas subterráneas da comarca da Limia (Ourense) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2017/2018
Comparación do poder coagulante/floculante da semente de acacia, do quitosano e do sulfato de aluminio para o tratamento de puríns porcinos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2016/2017
Evolución do aroma dos viños Treixadura (vendima 2013) durante o almacenamento en botella. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evolución do aroma dos viños Treixadura (vendima 2014) durante o almacenamento en botella. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Incidencia de tipo de portainxerto na variabilidade intravarietal da caste Brancellao - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Caracterización e selección de xenotipos mellorantes da caste Sousón - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Aplicación da tecnoloxía de altas presións hidrostáticas en alimentos de orixe vexetal - Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avaliación de diferentes coagulantes / floculantes no tratamento de purín porcino - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2015/2016
Revalorización de Shiitake mediante extracción por hidrodestilación asistida con microondas e gravidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valorización de augas mineromedicinais para a elaboración de cremas solares con extracto de pebida de bagazo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2014/2015
Revalorización do bagazo de Mencía mediante extracción asistida por microondas/gravidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valorización de augas mineromedicinais para a elaboración de cremas solares con romeu - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007