Federico Mallo Ferrer
Catedrático/a de universidade
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
P02G051V01 | G051102 | Fisioloxía do exercicio I | FB | 5 |
V02G031V01 | G031302 | Fisioloxía animal I | OB | 18 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 10 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 10 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 35 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 5 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
P02G051V01 | G051102 | Fisioloxía do exercicio I | FB | 12 |
V02G031V01 | G031302 | Fisioloxía animal I | OB | 24 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 10 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 10 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 35 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 5 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 5 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 10 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 10 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
V02G031V01 | G031302 | Fisioloxía animal I | OB | 18 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 5 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 10 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 10 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 5 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
V02G031V01 | G031302 | Fisioloxía animal I | OB | 18 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G030V01 | G030502 | Fisioloxía animal I | OB | 22 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 10 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 10 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 10 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 5 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 24 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 10 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 10 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 10 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 5 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 24 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 4 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 8 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 10 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 5 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 4 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 8 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 1 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 10 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 5 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 4 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 5 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 4 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 8 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 1 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 10 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 5 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 14 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 3 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Análise da composición corporal e a forza en xogadores de fútbol sala en etapa escolar - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Análise da composición corporal e forza en nenos e adolescentes practicantes de balonmán - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Antropometría dos xogadores de fútbol en etapa formativa. Estudo da forza muscular segundo o desenvolvemento dos membros superiores e inferiores. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Control glicémico mediante infuso continuo de insulina vs terapia clásica na poboación pediátrica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Nutrición na Fibrose Quística; Recoméndase a suplementación de ácidos graxos esenciais en pacientes pediátricos? - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Limoneno, un producto excedente da industria alimentaria con bioactividade na regulación do metabolismo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efectos dos edulcorantes non nutritivos autorizados en Chile sobre o peso corporal e o comportamento alimentario - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Variación do IMC en pacientes celíacos que comezan unha dieta sen glute - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Trastorno de Evitación e Restricción da Inxesta de Alimentos en nenos de 6 meses a 6 anos: o neno que non quere comer - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Papel dos ácidos graxos de cadea curta na secreción de GLP-1 Revisión sistemática - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2021/2022
Adherencia á Dieta Atlántica durante o embarazo Centro de Saude Virgen Peregrina Pontevedra - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Parodontite, Obesidade e Inflamación de Baixo Grado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
relación entre covid-19 e vitamina d - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Riboflavina (vitamina B2): funcións e patoloxía asociada - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Zume de Pomelo:Revisión das suas interaccións farmacocinéticas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Eficacia dunha bebida deportiva baseada en augas profundas sobre o rendemento durante un protocolo de exercicio físico e a súa recuperación despois - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Hábitos alimenticios e coñecimentos sobre alimentacion en estudantes vigueses - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2020/2021
Valoración da composición corporal en animais de experimentación mediante Resonancia Magnética Nuclear. Variación segundo patrón de dieta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
A nutrición no manexo das lesións asociadas á actividade física. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Exercicio físico e metabolismo lipídico en roedores - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
A vitamina B3 influencia o rendemento deportivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Dieta Atlántica Galega e a súa relevancia nas principais patoloxías dos países desenrolados - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Estudo das características do almorzo dos adolescentes e a súa relación co sexo e índice de masa corporal. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Impedancia bioeléctrica e o seu valor prognóstico en pacientes con cancro. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Consumo de pescado e marisco na Dieta Atlántica Galega e a súa importancia na obesidade - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
Adaptacións nutricionais do deportista en periodos de menor actividade física - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Alimentación en pacientes oncolóxicos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Microbiota intestinal e artrose: posibilidades terapéuticas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Relación entre as fórmulas de Carter e Faulkner para a determinación do porcentaxe de graxa corporal en xogadores de fútbol en formación - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
relación entre el consumo de bebidas no alcohólicas endulzadas y bebidas no alcohólicas endulzadas artificialmente con el desarrollo de patologías - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Factores de risco de desenvolvemento de trastornos de conduta alimentaria en deportistas en situación de confinamento - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Dieta Atlántica Galega, exercicio físico e obesidade na mulleres de Galicia - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influen os alimentos cos anticoagulantes orais como a warfarina, acenocumarol, dabigatran, rivaroxaban ou apixaban. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influencia do marketing na embalaxe e no etiquetaxe de productos infantís - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2018/2019
Liraglutide modula a expresión dos indicadores de fibrosis no fígado nun modelo de alteración metabólica - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Nutrición na menopausia - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Anthropometric profile and grip strength in handball players - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Anthropometric profile and grip strength in handball players - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2017/2018
Estudo do efecto da restrición calórica materna sobre a distribución do tecido adiposo branco: efecto modulador do GLP-1 - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto da restricción calórica durante a xestación en marcadores de fibrose no figado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Composición corporal e mortalidade - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Avaliacion nutriciona preoperatorio do paciente con cancro colorrectal - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
¿Son conscientes os adolescentes da nosa sociedade da importancia de unha boa alimentación? - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Alimentos procesados nas merendas de nenos de infantil e primaria e a súa relación con variables nutricionais e metabólicas: incorporación dun plan de merendas saudables no colexio concepción arenal, xuño de 2018 - Traballo Fin de Máster R...
Intervención nutricional en relación coa aparición e tratamento das úlceras por presión na poboación anciá : qué sabemos a día de hoxe - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Peso do recén nado e sobrepeso no primeiro ano de vida,¿están relacionados? - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
valoración antropométrica e nutricional dun equipo de fútbol sala femenino - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Relación de factores maternos en primíparas coas medidas antropométricas do recén nado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2016/2017
Dúo-moléculas conxugadas de GLP-1 e retinoides no tratamento da obesidad e as suas complicacións - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
análise cuantitativa e cualitativa de comida de hospital distribuidores automáticos: capacidade de usalos para unha dieta equilibrada - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Suplementación nutricional, exercicio físico e sarcopenia no ancián - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Valoración do estado nutricional dos anciáns da zona rural de Pontedeva - Ourense. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Posta en marcha dun protocolo sistematizado de atención nutricional para pacientes con Diabetes Xestacional e obesidade na xestación. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Avaliación de Medidas Antropométricas en Relación ao Test Hand-Grip como Marcador de Saúde en Nenos e Nenas en Idade Escolar - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007