Francisco Javier Carballo García

Catedrático/a de universidade

Departamento

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 42
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 42
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041904 Materias primas OP 28
O01G041V01 G041991 Traballo de Fin de Grao OB 0.0
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041904 Materias primas OP 28
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 56
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 6
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 34
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 0.0
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 0.0
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041904 Materias primas OP 28
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 42.00
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 0.00
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28.00
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28.00
O01G041V01 G041904 Materias primas OP 28.00
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 0.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 0.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040701 Ciencia e tecnoloxía da carne OB 14.00
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 42.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 28.00
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 9.00
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 0.00
O01G281V01 G281505 Zootecnia OB 42.00
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 28.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 28.00
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 11.00
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 56.00
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8.00
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 28.00
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 56.00
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 30.00
O01G040V01 G040905 Materias primas OP 30.00
O01M142V01 M142225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios OP 8
O01G280V01 G280505 Zootecnia OB 60.00
101412V01 101412521 Prácticas tuteladas OB 0.00
101412V01 101412623 Ciencia e tecnoloxía do leite OP 0.00
101412V01 101412624 Industrias alimentarias OP 0.00
101412V01 101412625 Tecnoloxía dos produtos pesqueiros OP 0.00

2020/2021

Reducción de esterco dunha explotación equina mediante vermicompostaje - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

A mellora gandeira galega: da exportación a Inglaterra á actualidade. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Desenvolvemento dun produto cárnico saudable: perfil de ácidos graxos, aceptabilidade de salchichas tipo Frankfurt enriquecidas con oleoxel de linaza. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do chourizo de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Análise microbiolóxico e sensorial da berza galega envasada ao baleiro e cociñada mediante diversos tratamentos térmicos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Recuperación de sistema pastoril en monte veciñal en man común de franqueira de marrubio, para explotación de vacún de carne en extensivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do lombo cru-curado de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudio da contribución de distintas especias aos cambios bioquímicos que teñen lugar ao longo da maduración do chourizo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007