José Manuel Domínguez González
Catedrático/a de universidade
Contacto
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 3 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 3 |
O01G281V01 | G281501 | Termotecnia | OB | 42 |
O01G261V01 | G261502 | Enxeñaría ambiental | OB | 28 |
O01G041V01 | G041402 | Xestión de residuos | OB | 14 |
O01G041V01 | G041902 | Industrias fermentativas | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 7 |
O01G281V01 | G281501 | Termotecnia | OB | 42 |
O01G041V01 | G041902 | Industrias fermentativas | OP | 56 |
O01G041V01 | G041402 | Xestión de residuos | OB | 33 |
O01G041V01 | G041405 | Introdución á enxeñaría química | OB | 12 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281501 | Termotecnia | OB | 42 |
O01G041V01 | G041902 | Industrias fermentativas | OP | 56 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 9 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281501 | Termotecnia | OB | 42 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 8 |
O01G041V01 | G041902 | Industrias fermentativas | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041902 | Industrias fermentativas | OP | 56 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 6 |
O01G281V01 | G281501 | Termotecnia | OB | 42 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281501 | Termotecnia | OB | 42 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 6 |
O01G041V01 | G041902 | Industrias fermentativas | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041902 | Industrias fermentativas | OP | 42 |
O01G281V01 | G281501 | Termotecnia | OB | 42 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 8 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281501 | Termotecnia | OB | 42 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 8 |
O01G040V01 | G040903 | Biorreactores | OP | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040903 | Biorreactores | OP | 56 |
O01M142V01 | M142217 | Biotecnoloxía Agroalimentaria | OP | 10 |
O01G280V01 | G280501 | Termotecnia | OB | 42 |
Traballos dirixidos
2020/2021
Produción de biosurfactantes mediante a cepa de Bacillus subtilis CECT 36 en hidrolizados hemicelulósicos obtidos a partir de ourizos de castaña - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Valorización dos residuos procedentes do sector da castaña. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Fermentación de zumo de kiwi con gránulos de Kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Fermentación discontinua de uvas tintas de mesa con gránulos de kéfir. Composición química e volátil de mostras dos fermentados - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Biorrefinería de residuos de castaña para a produción de bacteriocinas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Fermentación de uvas tintas de mesa con grans de kefir para a produción e caracterización dunha bebida probiótica fermentada - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2016/2017
Deslignificación de bagazo de cervexa con líquidos iónicos para a súa posterior hidrólise enzimática. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007