Juan Antonio Centeno Domínguez

Profesor/a titular de universidade

Departamento

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 70
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 70
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 70
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 14
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 70
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28.00
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56.00
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14.00
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56.00
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 0.00
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 0.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 28.00
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 14.00
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56.00
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56.00
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56.00
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56.00

    2022/2023

    Elaboración de queixos tipo Cebreiro con cultivos adxuntos de enterococos comerciais e lévedos autóctonos: Parámetros bioquímicos e compostos volátiles - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Elaboración de queixos tipo Cebreiro con cultivos adxuntos de enterococos comerciais e lévedos autóctonos: Parámetros microbiolóxicos, físico-químicos e sensoriais - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Aplicación do sistema de Análise de Perigos e Puntos Críticos de Control (APPCC) nunha industria elaboradora de viño branco. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Implantación de normas técnicas nunha industria alimentaria para o envasado de aceite de oliva ecolóxico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Control de calidade nunha liña industrial de produción de manteiga - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007