Juan Antonio Centeno Domínguez

Profesor/a titular de universidade

Departamento

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 14
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 70
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 70
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 0.0
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28.00
O01G041V01 G041911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56.00
O01G041V01 G041703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais OB 14.00
O01G041V01 G041704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56.00
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 0.00
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 0.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 28.00
O01G040V01 G040702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros OB 14.00
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56.00
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56.00
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56.00
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56.00
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 56.00
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 56.00
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040704 Ciencia e tecnoloxía do leite OB 60.00
O01G040V01 G040802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas OP 60.00
101412V01 101412613 Enoloxía OP 0.00
101412V01 101412614 Enotecnia OP 0.00
101511V01 101511611 Industrias enolóxicas OP 0.00

Titorías presenciais horario fixo

O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:

Día da semana
Martes
Rango de horas
16:00 - 19:00
Lugar
Despacho 208, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
2º Cuatrimestre (2021/2022)
Día da semana
Xoves
Rango de horas
16:00 - 19:00
Lugar
Despacho 208, Facultade de Ciencias
Cuadrimestre
2º Cuatrimestre (2021/2022)

2020/2021

Elaboración de queixos tipo Cebreiro con cultivos adxuntos de enterococos comerciais e lévedos autóctonos: Parámetros microbiolóxicos, físico-químicos e sensoriais - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Aplicación do sistema de Análise de Perigos e Puntos Críticos de Control (APPCC) nunha industria elaboradora de viño branco. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2019/2020

Implantación de normas técnicas nunha industria alimentaria para o envasado de aceite de oliva ecolóxico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Control de calidade nunha liña industrial de produción de manteiga - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007