Lucas Carmelo González Matías

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 2
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 9
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139108 Dietética OB 0.0
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 0.0
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 0.0
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 0.0
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 0.0
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 0.0
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 0.0
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 0.0
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139108 Dietética OB 0.0
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 0.0
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 4
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53

Día da semana
Luns
Data de inicio
2020-01-10
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
10:00 - 13:00
Lugar
Centro de investigaciones Biomedicas (CINBIO) (concertar previamente cita por correo electrónico), Facultade de Bioloxía
Cuadrimestre
2º Cuatrimestre (2019/2020)
Día da semana
Xoves
Data de inicio
2020-01-10
Data de fin
2020-07-31
Rango de horas
16:30 - 19:30
Lugar
Centro de investigaciones Biomedicas (CINBIO) (concertar previamente cita por correo electrónico), Facultade de Bioloxía
Cuadrimestre
2º Cuatrimestre (2019/2020)

2017/2018

Revisión bibliográfica sobre os efectos dos suplementos nutricionais sobre o desempeño deportivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avaliación do estado nutricional en doentes ingresados ​​por descompensación EPOC - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Avaliación dos hábitos alimentarios en estudantes universitarios. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Identificación dos trastornos debidos ao consumo de alcohol en adolescentes dun centro de ensinanza obrigatoria - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efectividade do método Pilates no dor lumbar crónico non específico. Revisión bibliográfica. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Estudo da calidade da dieta de mulleres xestantes na provinvia de Pontevedra - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Tendinopatía rotuliana e aquílea: Eficacia do traballo e búsqueda do complemento más eficaz - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Prevalencia de síndrome metabólico en traballadores administrativos do Concello de Vigo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Desnutrición en pacientes con Cancro Gástrico - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Beneficios do leite materno na enterocolite necrotizante en recién nacidos prematuros - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007