Lucas Carmelo González Matías
Profesor/a titular de universidade
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 6 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 2 |
O01M139V01 | M139203 | Dietoterapia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 1 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 1 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 1 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 6 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 1 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 9 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 1 |
P02G051V01 | G051102 | Fisioloxía do exercicio I | FB | 66 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 0.0 |
V02G031V01 | G031302 | Fisioloxía animal I | OB | 12 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 2 |
O01M139V01 | M139203 | Dietoterapia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 1 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 6 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 1 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 9 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 6 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 52 |
V02G031V01 | G031302 | Fisioloxía animal I | OB | 18 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 6 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 2 |
O01M139V01 | M139203 | Dietoterapia | OB | 2 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 52 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 1 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 1 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 1 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 6 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 1 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 1 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 9 |
V02G031V01 | G031302 | Fisioloxía animal I | OB | 12 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139203 | Dietoterapia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 1 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 1 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 1 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 6 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 1 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 6 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 1 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 9 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 2 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 74 |
V02G030V01 | G030502 | Fisioloxía animal I | OB | 12 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 2 |
O01M139V01 | M139203 | Dietoterapia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 6 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 1 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 1 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 1 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 6 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 1 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 1 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 9 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 53 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 53 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 2 |
O01M139V01 | M139203 | Dietoterapia | OB | 2 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 1 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 1 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 1 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 1 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 6 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 6 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 1 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 12 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 1 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 1 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 53 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 6 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 12 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 6 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 2 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139203 | Dietoterapia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139202 | Nutrición Clínica | OB | 2 |
O01M139V01 | M139203 | Dietoterapia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139109 | Nutrición Humana | OB | 6 |
O01M139V01 | M139110 | Química e Bioquímica Alimentaria | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139201 | Dietotecnia | OB | 4 |
O01M139V01 | M139101 | Bioquímica e Bioloxía Molecular | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139102 | Estrutura do Corpo Humano | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139103 | Fisioloxía Humana | OP | 19 |
O01M139V01 | M139104 | Fisiopatoloxía | OP | 0.0 |
O01M139V01 | M139108 | Dietética | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139107 | Neuroendocrinoloxía | OB | 12 |
O01M139V01 | M139106 | Metabolismo e a súa Patoloxía | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139105 | Endocrinoloxía Básica e Clínica | OB | 6 |
P02G050V01 | G050104 | Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I | FB | 53 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Impacto da pandemia COVID-19 na incidencia de pubertad precoz en nenas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influencia da desnutrición nas lesións por presión en adultos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Gastrectomía vertical no tratamento da diabetes, unha revisión sistemática - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Farmacoxenética das estatinas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Relación entre el tratamiento con estatinas y el consumo de pomelo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
O comedor escolar. Estado actual e evidencia da educación nutricional na idade pediátrica. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Requerimentos nutricionais durante a xestación. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Bioimpedancia como ferramenta para a avaliación do estado nutricional en pacientes en hemodiálise. Revisión bibliográfica. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Cambios antropométricos, metabólicos e de composición corporal en doentes sometidos a cirurxía bariátrica na Área Sanitaria de Vigo. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Dieta FOODMAP na Síndrome do Intestino Irritable - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2021/2022
Desenvolvemento dun método para modificar a graxa do leite materno como resultado dun caso clínico. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Hábitos dietéticos, actividade física, consumo de alcohol e tabaquismo na prevención e/ou tratamento da Síndrome metabólica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influencia da desnutrición nas lesións por presión en adultos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Disruptores Endocrinos e outros factores relacionados co aumento da incidencia no Cancro de Tiroide: unha revisión sistemática - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2020/2021
Disfaxia en enfermos de alzheimer - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Asociación entre a obesidade e o embarazo cronoloxicamente prolongado: Estudo observacional retrospectivo. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
Revisión bibliográfica sobre a hidratación, alimentación e suplementación en ciclismo BTT Rally Maratón - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Relación antropometría forza mediante hand-grip en xogadoras de balonmán - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Prevalencia da hipovitaminosis de vitamina d en estudios realizados en países superiores e abaixo parallel 37 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aplicación dun proxecto piloto de avaliación e educación en coñecementos nutricionais nun campamento urbano infantil. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2017/2018
Avaliación dos hábitos alimentarios en estudantes universitarios. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Revisión bibliográfica sobre os efectos dos suplementos nutricionais sobre o desempeño deportivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avaliación do estado nutricional en doentes ingresados ​​por descompensación EPOC - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efectividade do método Pilates no dor lumbar crónico non específico. Revisión bibliográfica. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Identificación dos trastornos debidos ao consumo de alcohol en adolescentes dun centro de ensinanza obrigatoria - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2016/2017
Desnutrición en pacientes con Cancro Gástrico - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Estudo da calidade da dieta de mulleres xestantes na provinvia de Pontevedra - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Tendinopatía rotuliana e aquílea: Eficacia do traballo e búsqueda do complemento más eficaz - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Beneficios do leite materno na enterocolite necrotizante en recién nacidos prematuros - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Prevalencia de síndrome metabólico en traballadores administrativos do Concello de Vigo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007