Lucas Carmelo González Matías

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 9
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 2
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
V02G031V01 G031302 Fisioloxía animal I OB 12
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 52
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 74
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 9
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 2
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
V02G030V01 G030502 Fisioloxía animal I OB 12
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 2
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 9
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139108 Dietética OB 0.0
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 0.0
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 0.0
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 0.0
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 4
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 0.0
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
O01M139V01 M139108 Dietética OB 0.0
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 0.0
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 4
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 0.0
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 0.0
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 0.0
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 98
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 8
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 0.0
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 13
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 0.0
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 0.0
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 0.0
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139108 Dietética OB 0.0
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 14
O01M139V01 M139108 Dietética OB 0.0
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 0.0
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 0.0
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 0.0
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 8
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 0.0
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 86

    Titorías presenciais concertadas

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

    2020/2021

    Disfaxia en enfermos de alzheimer - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Asociación entre a obesidade e o embarazo cronoloxicamente prolongado: Estudo observacional retrospectivo. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Revisión bibliográfica sobre a hidratación, alimentación e suplementación en ciclismo BTT Rally Maratón - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Relación antropometría forza mediante hand-grip en xogadoras de balonmán - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Aplicación dun proxecto piloto de avaliación e educación en coñecementos nutricionais nun campamento urbano infantil. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Prevalencia da hipovitaminosis de vitamina d en estudios realizados en países superiores e abaixo parallel 37 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Efectividade do método Pilates no dor lumbar crónico non específico. Revisión bibliográfica. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Revisión bibliográfica sobre os efectos dos suplementos nutricionais sobre o desempeño deportivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Avaliación do estado nutricional en doentes ingresados ​​por descompensación EPOC - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Avaliación dos hábitos alimentarios en estudantes universitarios. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Identificación dos trastornos debidos ao consumo de alcohol en adolescentes dun centro de ensinanza obrigatoria - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2016/2017

    Prevalencia de síndrome metabólico en traballadores administrativos do Concello de Vigo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desnutrición en pacientes con Cancro Gástrico - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Beneficios do leite materno na enterocolite necrotizante en recién nacidos prematuros - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Tendinopatía rotuliana e aquílea: Eficacia do traballo e búsqueda do complemento más eficaz - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo da calidade da dieta de mulleres xestantes na provinvia de Pontevedra - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007