Luís Alfonso Rodríguez López
Profesor/a titular de universidade
Contacto
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 70 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 19 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 3 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 4 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 70 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 56 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 4 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 4 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 70 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 70 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 5 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 56 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 70 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041504 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 56 |
O01G260V01 | G260910 | Xestión e conservación da auga | OP | 19 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 5 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040502 | Microbioloxía industrial alimentaria | OB | 56 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01M142V01 | M142113 | Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento | OP | 8 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 14 |
O01G260V01 | G260910 | Xestión e conservación da auga | OP | 19 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Mellora na produción de manoproteínas dunha cepa de Saccharomyces cerevisiae mutada mediante radiación UV. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2021/2022
Mellora da tolerancia ao etanol mediante adaptación evolutiva de laboratorio dunha cepa de Saccharomyces cerevisiae autóctona da D.O. Rías Baixas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Fermentación dunha bebida azucarada empregando diferentes microorganismos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2020/2021
Optimización do proceso de extracción de manoproteínas e novas fontes de obtención - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2016/2017
Illamento, caracterización enológica e selección de cepas autóctonas de Oenococcus oeni da Ribeira Sacra e Rias Baixas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007