María del Carmen Gil Pereiras

Profesor/a asociado/a T3

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O04G240V01 G240203 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas II FB 25
O04G240V01 G240504 Xestión de restauración OB 45
O04G020V01 G020203 Empresa: Xestión de empresas FB 55
O04G240V01 G240910 Xestión de destinos de interior OP 25

2017/2018

A ecogastronomía: situación e potencial de España. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O papel do Museo nos procesos de dinamización turística e salvagarda do patrimonio cultural inmaterial - O Museo Galego do Entroido - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Turismo e Patrimonio Industrial: O Caso de As Pontes de García Rodríguez - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Alta cociña española - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Turismo Industrial - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2013/2014

Ecogastronomía - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007