Maria Figueiredo Gonzalez

Externo Postdoutoral Xunta de Galicia modalidade B

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 19
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 3
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 10
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 9
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14

2018/2019

Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Relación entre o consumo de aceite de oliva e a incidencia da diabetes mellitus. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007