Maria Figueiredo Gonzalez
INVESTIGADORES "DISTINGUIDOS UVIGO"
Contacto
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
11354 | 19509 | Técnicas de preparación de muestras | 28.00 | |
11354 | 19519 | Toxicología alimentaria | 39.50 | |
11354 | 19538 | Evaluación sensorial de los alimentos | 14.00 | |
11356 | 21409 | Técnicas de preparación de muestras | 0.00 | |
10389 | 25609 | Análisis químico de productos de la pesca. Contaminantes bióticos y abióticos. Control de calidad en el laboratorio. | 0.00 | |
10185 | 26652 | Tecnología Culinaria y Alimentaria | 15.00 | |
10186 | 26808 | Avances en Toxicología Ambiental. Implicaciones en Seguridad Alimentaria y Ambiental | 3.50 | |
10186 | 26820 | Compuestos Fenólicos, Componentes Bioactivos de los Alimentos | 0.00 | |
10185 | 28249 | Trabajo de Fin de Máster | 0.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 7 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 14 |
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 39 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 28 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 18 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 23 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 112 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 21 |
O01G041V01 | G041906 | Xestión da calidade | OP | 8 |
V11M085V02 | M085106 | Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. | OB | 5 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 5 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 7 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 37 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 14 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 14 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 5 |
O01M142V01 | M142227 | Traballo de Fin de Máster | OB | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 19 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 9 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 52 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 9 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 14 |
O01G261V01 | G261927 | Xestión e conservación da auga | OP | 19 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 10 |
O01M139V01 | M139113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria | OP | 15 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 5 |
Traballos dirixidos
2023/2024
Compostos bioactivos do froito de aguacate e avaliación do seu potencial antidiabético - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2022/2023
Caracterización dos compostos fenólicos das podas das oliveiras autóctonas galegas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2021/2022
Efecto da dixestión sobre a composición dunha infusión de follas de oliveira - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2020/2021
Compostos fenólicos dos aceites de oliva virxe extra. Capacidade antioxidante e potencial antidiabético - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Determinación da contaminación por nitratos mediante análise isotópica na cunca do río Limia. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Perfil fenólico e capacidade antioxidante de infusións de folla de oliveira das variedades autóctonas Brava e Mansa de Figuieredo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Influencia do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das aceitunas de mesa - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
Evaluación organoléptica e estimación do potencial antidiabético de aceites de oliva galegos. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2017/2018
Relación entre o consumo de aceite de oliva e a incidencia da diabetes mellitus. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007