Maria Figueiredo Gonzalez

Postdoutoral Xunta de Galicia modalidade B

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 5
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 3
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 52
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 3
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 5
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 19
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 10
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 9
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 52
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041501 Bromatoloxía OB 14

Titorías non presenciais concertadas

O docente ten unha oferta de titorías non presenciais en horario concertado durante o período 2º Cuatrimestre (2020/2021). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

2020/2021

Compostos fenólicos dos aceites de oliva virxe extra. Capacidade antioxidante e potencial antidiabético - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2019/2020

Evaluación organoléptica e estimación do potencial antidiabético de aceites de oliva galegos. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2018/2019

Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Avaliación do potencial antidiabético dos compostos fenólicos presentes nos aceites galegos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Relación entre o consumo de aceite de oliva e a incidencia da diabetes mellitus. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007