María Inmaculada Franco Matilla

Catedrático/a de universidade

Departamento

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais OP 28
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 9
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 56
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 6
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 56
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 6
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01G280V01 G280706 Tecnoloxía alimentaria OP 0.0
O01G280V01 G280707 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 0.0
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 8
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 6
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041502 Tecnoloxía alimentaria OB 42
O01G281V01 G281918 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 56
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 9
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040605 Tecnoloxía alimentaria OB 38
O01G280V01 G280707 Ampliación de tecnoloxía alimentaria OP 42
O01M142V01 M142226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados OP 11

    2022/2023

    Desperdicio alimentario nos fogares en España: revisión bibliográfica - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Efecto da adición de bicarbonato sódico e sal nas propiedades viscoelásticas de xeles elaborado a partir de mince de tiburón azul (Prionace glauca) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo do contido en ácidos graxos en fígado de tintorera (Prionace glauca). - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Estudo bioquímico e reolóxico de xeles feitos a partir de surimi de quenlla azul (Prionace glauca) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Aminas biogénicas nas cervexas: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Aminas bioxenas en vinos: Revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2018/2019

    Estudo do contido en aminoácidos en conservas de anguía europea (Anguilla anguilla) con diferentes líquidos de cobertura e tempos de almacenamento - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo do efecto da utilización dos dátiles na elaboración dun embutido cru curado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Cambios na tecnoloxía de elaboración de cervxa para a redución do seu contido en gluten - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Desenvolvemento e optimización do proceso de elaboración dun leite fermentado - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Aplicación da tecnoloxía de altas presións hidrostáticas en alimentos de orixe vexetal - Revisión - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo do contido en aminoácidos totais en Anguía europea (Anguilla anguilla) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2014/2015

    Compoñentes amargos do lúpulo durante a maceración nunha bebida alcólica de malta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Avaliación sensorial e estudo dos ácidos graxos en conservas de peixe espada (Xiphias gladius) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007