Mercedes Gallardo Medina
Profesor/a titular de universidade
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G031V01 | G031401 | Xestión e control de calidade | OP | 40 |
V02M074V11 | M074223 | Biotecnoloxía vexetal | OP | 2 |
V02G031V01 | G031108 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V11 | M074223 | Biotecnoloxía vexetal | OP | 4 |
V02G031V01 | G031108 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 5 |
V02G031V01 | G031401 | Xestión e control de calidade | OP | 40 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G031V01 | G031401 | Xestión e control de calidade | OP | 40 |
V02G031V01 | G031108 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 8 |
V02M074V11 | M074223 | Biotecnoloxía vexetal | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074217 | Biotecnoloxía Vexetal | OP | 8 |
V02G031V01 | G031108 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 5 |
V02G030V01 | G030911 | Xestión e control de calidade | OP | 24 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G030V01 | G030203 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 25 |
V02G030V01 | G030911 | Xestión e control de calidade | OP | 24 |
V02M074V01 | M074217 | Biotecnoloxía Vexetal | OP | 8 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02M074V01 | M074217 | Biotecnoloxía Vexetal | OP | 8 |
V02G030V01 | G030203 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 30 |
V02G030V01 | G030911 | Xestión e control de calidade | OP | 38 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G030V01 | G030203 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 30 |
V02G030V01 | G030911 | Xestión e control de calidade | OP | 38 |
V02M074V01 | M074217 | Biotecnoloxía Vexetal | OP | 8 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G030V01 | G030203 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 20 |
V02G030V01 | G030911 | Xestión e control de calidade | OP | 38 |
V02M074V01 | M074217 | Biotecnoloxía Vexetal | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V02G030V01 | G030203 | Bioloxía: Técnicas básicas de laboratorio | FB | 20 |
V02G030V01 | G030911 | Xestión e control de calidade | OP | 24 |
V02M074V01 | M074217 | Biotecnoloxía Vexetal | OP | 5 |
Traballos dirixidos
2021/2022
Efecto da melatonina sobre o contido en antioxidantes e o perfil fenólico na mazá Reineta durante a maduración post-colleita - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Contido de antioxidantes fenólicos durante a fermentación de zumes monovarietais de mazás de orixe galega. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2019/2020
Estudo do papel da melatonina no crecemento e maduración da mazá. Posible interacción co etileno. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto da melatonina sobre a variación de compoñentes fenólicos durante a maduración post-colleita da mazá Golden - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Papel da melatonina durante a maduración post-colleita en mazás. Posible interacción co etileno. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2017/2018
Presencia da melatonina e outros indoles derivados do triptófano en cogumelos comestibles silvestres e comerciais. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Determinación de componentes fenólicos como antioxidantes presentes en mazás e sidras de orixen galego. Comparación con variedades comerciais. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Control de calidade de suplementos comerciais de melatonina. Valoración da súa actividade antioxidante e comparación con zumos ANTIOX - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2016/2017
Análise da actividade antioxidante no pole e na mel. Caracterización da presencia de melatonina. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2015/2016
Niveis de melatonina durante a exminación e o crecemento de plántulas de garavanzo (Cicer arietinum L.). Efecto do triptófano e implicación na resistencia ó estrés abiótico. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Presencia de melatonina en froitas, zumes de froitas e evolución dos seus niveles durante a fermentación alcohólica no zume de mazá. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2014/2015
Papel protector da melatonina durante os primeiros estadíos de crecemento do garavanzo (Cicer arietinum L.) baixo condicións de estrés hídrico - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007