Nelson Pérez Guerra

Catedrático/a de universidade

Docencia

2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 13
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 20
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 14
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 20
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 28
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 13
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 28
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 11
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 5
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 11
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 0.0
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 14
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 42
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 0.0
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 14
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 70
O01G040V01 G040302 Bioquímica OB 0.0
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 38
O01M142V01 M142219 Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas OP 17

    Titorías presenciais horario fixo

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:

    Día da semana
    Luns
    Rango de horas
    12:00 - 14:00
    Lugar
    Despacho del profesor, Facultade de Ciencias
    Cuadrimestre
    1º Cuatrimestre (2023/2024)
    Día da semana
    Luns
    Rango de horas
    12:00 - 14:00
    Lugar
    Despacho del profesor, Facultade de Ciencias
    Cuadrimestre
    2º Cuatrimestre (2023/2024)

    2022/2023

    Análise da evolución da pandemia por Covid-19 - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Bacteriocinas como aditivos seguros para a conservación de alimentos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2021/2022

    Avaliación do risco químico de novos produtos e compostos xorxendo, previo á comercialización (regolamento REACH): aditivos alimentos, drogas, compostos fitosanitarios (pesticidas e medicamentos veterinarios), deterxentes, cosméticos, etc. - Traball...
    Relación entre as principais variables de cultivo na produción discontinua de nisina - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Avaliación organoléptica de bebidas funcionáis obtidas por fermentación de zumes de froitas con gránulos de kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Composición físico-química, microbiolóxica e volátil das bebidas kefiradas non lácteas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Análise da composición química, microbiolóxica e volátil de diferentes bebidas kefiradas. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Fermentación de uvas tintas de mesa con grans de kefir para a produción e caracterización dunha bebida probiótica fermentada - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Fermentación discontinua de uvas tintas de mesa con gránulos de kéfir. Composición química e volátil de mostras dos fermentados - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Fermentación de zumo de kiwi con gránulos de Kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Desenvolvemento dunha App para a determinación de concentracións en fermentacións FED-BATCH - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Caracterización de postincubados obtidos a partir da fermentación de uvas vermellas de mesa con gránulos de kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2017/2018

    Producción de nisina en suero de leite suplementado con glucosa e un medio glucosado - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007