Olga Escuredo Pérez
Profesor/a titular de universidade
Contacto
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041101 | Bioloxía: Bioloxía | FB | 8 |
O01G281V01 | G281927 | Mellora vexetal | OP | 36 |
O01G261V01 | G261701 | Auditoría e xestión ambiental | OB | 42 |
O01G261V01 | G261702 | Cambio climático | OB | 21 |
O01G281V01 | G281503 | Ciencia e tecnoloxía do medio ambiente | OB | 21 |
O01G261V01 | G261503 | Avaliación de impactos ambientais | OB | 16 |
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 4 |
O05G110V01 | G110901 | Coñecemento do medio natural | OP | 83 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041101 | Bioloxía: Bioloxía | FB | 20 |
O01G281V01 | G281503 | Ciencia e tecnoloxía do medio ambiente | OB | 21 |
O01G281V01 | G281927 | Mellora vexetal | OP | 4 |
O01G261V01 | G261701 | Auditoría e xestión ambiental | OB | 42 |
O01G261V01 | G261702 | Cambio climático | OB | 21 |
O05G110V01 | G110901 | Coñecemento do medio natural | OP | 83 |
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041101 | Bioloxía: Bioloxía | FB | 32 |
O01G261V01 | G261701 | Auditoría e xestión ambiental | OB | 42 |
O01G261V01 | G261702 | Cambio climático | OB | 21 |
O01G281V01 | G281503 | Ciencia e tecnoloxía do medio ambiente | OB | 22 |
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 5 |
O01G281V01 | G281927 | Mellora vexetal | OP | 56 |
O05G110V01 | G110901 | Coñecemento do medio natural | OP | 83 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G261V01 | G261701 | Auditoría e xestión ambiental | OB | 31 |
O01G261V01 | G261702 | Cambio climático | OB | 21 |
O01G041V01 | G041101 | Bioloxía: Bioloxía | FB | 40 |
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 5 |
O01G281V01 | G281503 | Ciencia e tecnoloxía do medio ambiente | OB | 16 |
O01G281V01 | G281927 | Mellora vexetal | OP | 37 |
O05G110V01 | G110901 | Coñecemento do medio natural | OP | 83 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 5 |
O05G110V01 | G110901 | Coñecemento do medio natural | OP | 53 |
O01G281V01 | G281927 | Mellora vexetal | OP | 28 |
O01G261V01 | G261701 | Auditoría e xestión ambiental | OB | 38 |
O01G261V01 | G261702 | Cambio climático | OB | 21 |
O01G041V01 | G041101 | Bioloxía: Bioloxía | FB | 40 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 5 |
O05G110V01 | G110901 | Coñecemento do medio natural | OP | 53 |
O01G041V01 | G041101 | Bioloxía: Bioloxía | FB | 7 |
O01G281V01 | G281927 | Mellora vexetal | OP | 56 |
O01G261V01 | G261701 | Auditoría e xestión ambiental | OB | 38 |
O01G261V01 | G261702 | Cambio climático | OB | 21 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G261V01 | G261503 | Avaliación de impactos ambientais | OB | 8 |
O01G261V01 | G261701 | Auditoría e xestión ambiental | OB | 6 |
O01G261V01 | G261702 | Cambio climático | OB | 21 |
O01G281V01 | G281921 | Fitopatoloxía | OP | 24 |
O05G110V01 | G110901 | Coñecemento do medio natural | OP | 34 |
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 10 |
O01G281V01 | G281927 | Mellora vexetal | OP | 30 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O05G110V01 | G110901 | Coñecemento do medio natural | OP | 39.00 |
O01G261V01 | G261503 | Avaliación de impactos ambientais | OB | 42.00 |
O01G281V01 | G281927 | Mellora vexetal | OP | 24.00 |
O01G260V01 | G260701 | Auditoría e xestión ambiental | OB | 42.00 |
O01G260V01 | G260702 | Cambio climático | OB | 21.00 |
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 8.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G280V01 | G280805 | Fitopatoloxía | OP | 56.00 |
O01M142V01 | M142214 | Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias | OP | 8 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Determinación do contenido fenólico total, vitamina C e capacidad antioxidante do polen apícola producido en Galicia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O pole de abella na alimentación humana: propiedades nutricionais bioactivas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2021/2022
Avaliación do grado de frescura do mel: aplicación de tecnoloxía NIR - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avances no estudo da especie invasora Vespa velutina desde a súa detección en Galicia en 2012. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Principais propiedades funcionais do pole apícola galego e a súa relación coa orixe botánica - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Potencial antioxidante do pole apícola producido en Galicia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Seguimento aerobiolóxico e resposta de diferentes variedades de pataca a presenza de Phytophthora infestans. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Análise e estudo do espazo natural protexido Bidueiral de Montederramo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Implantación dun Sistema Integrado de Xestión nunha empresa de desarrollo de software - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2020/2021
Tipos de mel da Península Ibérica: retos para a caracterización - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Impacto do cambio climático sobre o mildiu da pataca na comarca de A Limia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estimación das poboacións de xabarín na meseta dos Chaos de Amoeiro (Ourense) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2019/2020
Aplicación de modelos de predicción de risco de enfermedad para cultivos de pataca en A Limia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo da vida útil da pataca durante o almacenamento - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Influencia das condicións postcolleita en parametros de calidade da pataca - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O cambio climático na comarca de A Limia: contribución o aumento das enfermidades fúnxicas durante o cultivo de pataca - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Epidemioloxía das principais pragas e enfermidades da pataca na comarca da Limia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Influencia do cepillado durante a conservación de patacas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2017/2018
Presencia de Alternaria na atmósfera dun cultivo de pataca na comarca de A Limia - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2016/2017
Seguimento do trampeo primaveral da Vespa velutina nas localidades costeiras de Galicia. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo do contido en fenois, flavonoides e carotenoides de diferentes variedades de pataca. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Estudo da evolución da concentración de Phytophthora e Alternaria sobre un cultivo de patacas e aplicación de modelos de predición - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2014/2015
Caracterización de tubérculos de distintas variedades de pataca - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo de modelos de predicción de phytophthora infestans nun cultivo de pataca. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007