Patricia Reboredo Rodríguez

Postdoutoral Xunta de Galicia modalidade B

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 15
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 3
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 0.0
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 20
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 14
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 15
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 3
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 5
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 19
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 14
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 18

2019/2020

Bioaccesibilidade e biodisponibilidade de compostos fenólicos de aceites de oliva virxe extra durante a dixestión in vitro: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Dixestión estática artificial dun aceite de oliva: avaliación da bioaccesibilidade dos seus compostos fenólicos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Formación dun panel de cata: selección e entrenamento de xuices - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2018/2019

Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007