Patricia Reboredo Rodríguez
Investigador/a Ramón y Cajal
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
O01G041V01 | G041603 | Nutrición e dietética | OB | 26 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 7 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 6 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041603 | Nutrición e dietética | OB | 33 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
O01M142V01 | M142227 | Traballo de Fin de Máster | OB | 5 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 6 |
O01G041V01 | G041603 | Nutrición e dietética | OB | 28 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 14 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 20 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M139V01 | M139204 | Traballo de Fin de Máster | OB | 0.0 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 0.0 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 18 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 19 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 8 |
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 19 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 23 |
Titorías
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2023/2024). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.