Patricia Reboredo Rodríguez

Postdoutoral Xunta de Galicia modalidade B

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 19
O01G041V01 G041905 Prevención de riscos laborais OP 18
O01G041V01 G041914 Avaliación sensorial dos alimentos OP 14
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 15
O01M142V01 M142106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental OP 3

2018/2019

Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007