Congreso 'Beneficios do consumo do peixe para a saúde'
Data de celebración:
29 de novembro de 2022 ás 9:00Dirixido a
Entidades Colaboradoras , Medios , PDI e Público externoOrganiza
Grupo de investigación AA1Lugar
Muelle de Trasatlánticos
36201 Vigo
España
Tipo de evento
CongresoEntrada:
De baldeModalidade
PresencialNo edificio de sesións da Autoridade Portuaria de Vigo
Organizado polo Grupo de investigacións agroambientais e alimentarias (AA1) da UVigo, o congreso Beneficios do consumo do peixe para a saúde enmárcase nas actividades de difusión científica do proxecto Beneficios del consumo de las especies tintorera, marrajo, pez espada y atún rojo, que desenvolve o grupo A11 en colaboración con Sealab, a Organización de produtores pesqueiros de Burela (OOP Burela), da ría de Marín (Opromar), de Carboneras (Carbopesca) e a Organización de Productores pesqueros artesanales del Estrecho, OPP78, que promoven o estudo.
No congreso participarán investigadores e investigadoras da UVigo, USC, CSIC, así como responsables de organizacións pesqueiras e empresas.