Congreso 'Beneficios do consumo do peixe para a saúde'

  • Entidades Colaboradoras
  • Medios
  • PDI
  • Público externo

Data de celebración:

29 de novembro de 2022 ás 9:00

Dirixido a

Entidades Colaboradoras , Medios , PDI e Público externo

Organiza

Grupo de investigación AA1

Lugar

Edificio de Sesións da Autoridade Portuaria de Vigo

Muelle de Trasatlánticos
36201 Vigo
España

Tipo de evento

Congreso

Entrada:

De balde

Modalidade

Presencial

No edificio de sesións da Autoridade Portuaria de Vigo

Organizado polo Grupo de investigacións agroambientais e alimentarias (AA1) da UVigo, o congreso Beneficios do consumo do peixe para a saúde enmárcase nas actividades de difusión científica do proxecto Beneficios del consumo de las especies tintorera, marrajo, pez espada y atún rojo, que desenvolve o grupo A11 en colaboración con Sealab, a Organización de produtores pesqueiros de Burela (OOP Burela), da ría de Marín (Opromar), de Carboneras (Carbopesca) e a Organización de Productores pesqueros artesanales del Estrecho, OPP78, que promoven o estudo.

No congreso participarán investigadores e investigadoras da UVigo, USC, CSIC, así como responsables de organizacións pesqueiras e empresas.

Anótao en:

Add to Calendar 2022-11-29 09:00:00 2022-11-29 09:00:00 Congreso 'Beneficios do consumo do peixe para a saúde' No edificio de sesións da Autoridade Portuaria de Vigo Edificio de Sesións da Autoridade Portuaria de Vigo Grupo de investigación AA1 Europe/Madrid public

Documentación

Programa do congreso 642.45 KB