Webinar 'Plant-Food Guarantee and Improvement'

  • Estudantes
  • PDI
  • Ourense
  • Vigo

Data de celebración:

12 de xuño de 2020 ás 11:30

Dirixido a

Estudantes e PDI

Organiza

Vicerreitoría de Investigación

Lugar

Campus Remoto da Universidade de Vigo

Campus universitario de Vigo. As Lagoas, Marcosende
36310 Vigo
España

Tipo de evento

Conferencias

Entrada:

De balde Non é necesaria reserva.

Modalidade

Virtual

Coa participación de algúns dos investigadores altamente citados da UVigo

A Vicerreitoría de Investigación impulsa o ciclo de conferencias virtuais Plant-Food Guarantee and Improvement. Os relatorios arrancan este venres 5 de xuño e continuarán os días 12 e 19 do mesmo mes a través de Campus Remoto ás 11.30 horas. Os tres seminarios, cada un con tres relatorios, xiran arredor da temática común da mellora e garantía de calidade e seguridade de alimentos vexetais.

Sesión do 12 de xuño

11.30- Greetings and presentation
11.35- Breeding and biotechnology for improving nutritional quality.
Presenter: Bruno Mezzetti, Prof.- Full Professor Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences – Università Politecnica delle Marche. Higlhy Cited Researcher 2019. (Visiting professor)
12.10- Technological Application of Tannin-Based Extracts.
Presenter: María Fraga Corral, PhD- Postdoctoral Researcher (Xunta de Galicia), Department of Food and Analytical Chemistry – Vigo University.
12.30- Phenolic Compounds as Nutraceutical Tools for the Prevention of Metabolic diseases.
Presenter: Tamara Forbes Hernández, PhD- Postdoctoral Researcher (Juan de la Cierva), Department of Food and Analytical Chemistry – Vigo University.
12.50- Discussion

Anótao en:

Add to Calendar 2020-06-12 11:30:00 2020-06-12 11:30:00 Webinar 'Plant-Food Guarantee and Improvement' Coa participación de algúns dos investigadores altamente citados da UVigo Campus Remoto da Universidade de Vigo Vicerreitoría de Investigación Europe/Madrid public

Documentación

Programa completo do ciclo349.53 KB