Xornada 'As bondades do consumo de aceites de oliva virxe'

  • Estudantes
  • Medios
  • PAS
  • PDI

Data de celebración:

7 de marzo de 2019 ás 9:45

Dirixido a

Estudantes , Medios , PAS , PDI e Público externo

Organiza

Grupo de Investigacións Agroambientais e Alimentarias da Universidade de Vigo

Lugar

Edificio Politécnico, Campus Universitario As Lagoas s/n

Edificio Politécnico, Campus Universitario As Lagoas s/n
32004 Ourense
España

Tipo de evento

Xornadas

Entrada:

De balde. Non é necesaria reserva.

Modalidade

Presencial

Será no salón de actos Marie Curie do Edificio Politécnico

Asisten (á clausura): Manuel Reigosa, reitor da Universidade de Vigo; Jesús Vázquez, alcalde de Ourense, e Rosendo Fernández, vicepresidente da Deputación de Ourense

O día 7 de marzo o campus de Ourense, concretamente a súa Facultade de Ciencias, acolle a celebración da xornada As bondades do consumo de aceites de oliva virxe. A cita, organizada polo Grupo de Investigacións Agroambientais e Alimentarias da Universidade de Vigo, reunirá a especialistas estatais e internacionais co obxectivo de contribuír a unha mellor información e formación nun sector emerxente en Galicia. A xornada arrancará ás 9.45 h coa intervención de Ana Torrado, coordinadora do Clúster de Investigación e Transferencia Agroalimentaria do Campus da Auga (Citaca) da Universidade de Vigo, e rematará ás 14.00 h cun acto de clausura que contará coa participación de Manuel Reigosa, reitor da Universidade de Vigo; Jesús Vázquez, alcalde de Ourense, e Rosendo Fernández, vicepresidente da Deputación de Ourense.

 

Anótao en:

Add to Calendar 2019-03-07 09:45:00 2019-03-07 09:45:00 Xornada 'As bondades do consumo de aceites de oliva virxe' Será no salón de actos Marie Curie do Edificio Politécnico Edificio Politécnico, Campus Universitario As Lagoas s/n Grupo de Investigacións Agroambientais e Alimentarias da Universidade de Vigo Europe/Madrid public