Das titulacións de Enxeñaría Técnica Agrícola, Física, Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos e Historia
Estudantes de ciencias e humanidades compartiron no campus unha xornada de graduacións
Tamén se despediu das aulas o alumnado do mestrado en Ciencias Agroalimentarias
A Universidade é un centro para a formación e a especialización nunha rama do coñecemento. Esta andaina esixe por parte dos estudantes esforzo e dedicación ao longo dos anos, un camiño difícil que deben afrontar con constancia e tesón se queren conseguir un título que os capacite para un mellor acceso ao mundo laboral. Un total de 75 alumnos e alumnas das facultades de Ciencias e de Historia acaban de realizar este percorrido e cambian agora os apuntes e as horas de estudo por novos obxectivos formativos ou laborais. Este venres o campus brindoulles unhas horas de lecer e recoñecemento en forma de actos de graduación que simbolizaron a fin dunha etapa para estes mozos e mozas que deberán agora decidir cara onde encamiñar a súa vida profesional.
Os 21 estudantes da diplomatura de Enxeñaría Técnica Agrícola, os 10 da licenciatura de Física, os 4 da licenciatura en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos e os 31 alumnos e alumnas do mestrado en Ciencias Agroalimentarias dixeron adeus ás aulas no transcurso dun acto presidido pola vicerreitora de Investigación e Transferencia do campus de Ourense, María Victoria Jato. No encontro entregouse o premio á mellor tese de licenciatura correspondente ao curso 2009-2010 á investigadora Julia Franco e rendeuse unha pequena homenaxe ao político e economista valdeorrés Tomás Pérez Vidal, presidente do Parlamento de Galicia durante os anos 1986 a 1990, en recoñecemento á súa implicación e apoio ao campus de Ourense.