María de la Cruz Del Río Rama

Profesor/a contratado/a doutor/a

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O04G020V01 G020102 Empresa: Fundamentos de administración FB 108
O04G240V01 G240903 Calidade de procesos turísticos OP 45
O04G240V01 G240102 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas I FB 66
2020/2021
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O04G240V01 G240102 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas I FB 66
O04G020V01 G020102 Empresa: Fundamentos de administración FB 86
O04G240V01 G240903 Calidade de procesos turísticos OP 45
2019/2020
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O04G020V01 G020102 Empresa: Fundamentos de administración FB 98
O04G240V01 G240903 Calidade de procesos turísticos OP 45
O04G240V01 G240102 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas I FB 72
2018/2019
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O04G020V01 G020102 Empresa: Fundamentos de administración FB 60.00
O04G240V01 G240903 Calidade de procesos turísticos OP 45.00
O04G240V01 G240102 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas I FB 72.00
O04G240V01 G240203 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas II FB 49.00
2017/2018
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O04G240V01 G240903 Calidade de procesos turísticos OP 45.00
O04G020V01 G020102 Empresa: Fundamentos de administración FB 123.00
O04G240V01 G240203 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas II FB 69.00
O04G240V01 G240102 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas I FB 69.00
2016/2017
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O04M157V01 M157206 Implantación de Sistemas de Xestión da Calidade: Modelos e Técnicas OB 5.00
O04M097V01 M097101 Xestión das Organizacións Turísticas OB 10.00
O04G240V01 G240503 Sistemas de información para a xestión turística OB 7
O04G240V01 G240203 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas II FB 69.00
O04G240V01 G240102 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas I FB 20.00
O04G240V01 G240903 Calidade de procesos turísticos OP 14
O04G020V01 G020102 Empresa: Fundamentos de administración FB 27.00
O04G020V01 G020203 Empresa: Xestión de empresas FB 34.00
2015/2016
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O04G240V01 G240903 Calidade de procesos turísticos OP 45.00
O04G240V01 G240102 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas I FB 87.00
O04G240V01 G240203 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas II FB 73.00
O04G020V01 G020505 Teoría da organización OB 50.00
O04M006V01 M006205 Implantación de Sistemas de Xestión da Calidade: Modelos e Técnicas OB 0.00
O04M095V01 M095104 Xestión Deportiva e Calidade OB 8.00
O04M097V01 M097101 Xestión das Organizacións Turísticas OB 10.00
2014/2015
Titulación Materia Nombre Carác. Horas
O04M097V01 M097101 Xestión das Organizacións Turísticas OB 10.00
O04M095V01 M095104 Xestión Deportiva e Calidade OB 8.00
O04M006V01 M006205 Implantación de Sistemas de Xestión da Calidade: Modelos e Técnicas OB 5.00
O04G240V01 G240903 Calidade de procesos turísticos OP 45.00
O04G240V01 G240102 Empresa: Dirección e xestión de entidades turísticas I FB 87.00
O04M097V01 M097204 Traballo de Fin de Máster OB 3.00

Tutorías presenciales concertadas

El docente tiene una oferta de tutorías presenciales concertadas durante el periodo Anual (2021/2022). Para concertar una cita puedes hacerlo desde tu Secretaría Online.

2020/2021

Capital española da gastronomía como ferramenta para fomento do gastronómico turismo gastronómico en España - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Potencialidade do turismo gastronómico da Comunidade Autónoma de Galicia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2019/2020

Comunidade Airbnb Barcelona. Turismo colaborativo. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Sostibilidade no panorama hoteleiro actual. Estudo de caso: NH Hotels Group - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Calidade web dos hoteis de catro estrelas na cidade de Ourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2018/2019

Actitude dos consumidores galegos ante as Denominacións de Orixe Protexidas de viños en Galicia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O turismo colaborativo: o caso de AIRBNB - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Plan de prevención de riscos laborais. Sector da construcción - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Hábitos de consumo. A xuventude e o viño (Navarra) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Imaxe Organizacional, Satisfacción e lealdade na Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo de Oourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Análise dos hábitos de consumo de viño dos mozos galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Análise dos hábitos de consumo de viño en Galicia. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Enoturismo de Galicia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valoración e percepción do programa de termalismo social do Imserso - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Analise das páxinas webs das cinco principais cadeas hoteleras - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
A responsabilidade social na universidade española - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Análise dos hábitos de consumo de viño dos mozos galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

A imaxe da marca "Q de Calidade Turística" - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O espíritu emprendedor na Universidade - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2015/2016

Análise das webs dos balnearios de Galicia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O turismo industrial na Comunidade Autónoma de Madrid - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Turismo Accesible: Mercado Potencial Europeo e criterios de adaptación nos Subsectores Turísticos Españois - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O turismo industrial na Comunidade Autónoma de Madrid - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2013/2014

Turismo de saúde: contextualización - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Ruta do viño Ribeira Sacra. Análise dende o punto de vista da oferta. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O Turismo de Cruceiros, unha visión xeral aplicada ó caso Galicia. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007