Carmen González Barreiro

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 6
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 60
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 14
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 42
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 6
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 0.0
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 28
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 8
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 15
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 14
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 36
O01G041V01 G041601 Ampliación de bromatoloxía OB 28
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 21
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 84
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 14
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 17
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 11
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 16
O01G040V01 G040303 Química analítica OB 42
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 14
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 42
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101511V01 101511701 Calidade alimentaria OP 0.0
O01M142V01 M142121 Análise de Aromas en Alimentos OP 15
O01G040V01 G040303 Química analítica OB 45
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 30
LEEV01 101412081 Aseguramento da calidade LE 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 15
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040303 Química analítica OB 23
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 23
101511V01 101511701 Calidade alimentaria OP 0.0
O01M003V01 M003209 Teonoloxía Culinaria e Alimentaria OP 18
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 24
LEEV01 101412081 Aseguramento da calidade LE 0.0
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 1
O01M003V01 M003209 Teonoloxía Culinaria e Alimentaria OP 18
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 30
O01M032V01 M032112 Bioestatística e Deseño Experimental OP 15
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 30
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 15
LEEV01 101412081 Aseguramento da calidade LE 0.0
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040501 Bromatoloxía OB 15
O01G040V01 G040601 Ampliación de bromatoloxía OB 38
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 30
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 15
O01M003V01 M003209 Teonoloxía Culinaria e Alimentaria OP 18
O01M032V01 M032112 Bioestatística e Deseño Experimental OP 15
LEEV01 101412081 Aseguramento da calidade LE 45
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412401 Bromatoloxía TR 75
O01M003V01 M003209 Teonoloxía Culinaria e Alimentaria OP 18
O01M032V01 M032116 Lexislación OP 30
V04M046V01 M046102 Caracterización e Avaliación de Contaminantes en Residuos Industriais OB 3
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 30
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 15
O01M032V01 M032212 Control de Calidade na Industria Alimentaria OP 15
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V04M046V01 M046102 Caracterización e Avaliación de Contaminantes en Residuos Industriais OB 3
O01M032V01 M032206 Aditivos Alimentarios OP 15
O01M032V01 M032207 Materiais para Contacto Alimentario OP 15
O01M003V01 M003209 Teonoloxía Culinaria e Alimentaria OP 18
101412V01 101412401 Bromatoloxía TR 0.0
101511V01 101511701 Calidade alimentaria OP 0.0

Arranged non-face-to-face mentoring

Teacher has an offer of non-face-to-face mentoring at scheduled time for 2º Cuatrimestre (2020/2021) period. To make an appointment you can do it from your Online Secretary.

2015/2016

Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007