José Manuel Domínguez González

CATEDRATICO/A UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nome Carác. Horas
11354 19511 Gestión de residuos 14.34
11354 19530 Industrias fermentativas 56.00
11356 21412 Gestión de residuos 0.00
11356 21418 Ingeniería ambiental 28.00
11358 21563 Gestión de residuos 0.00
11358 21564 Termotecnia 42.00
10186 26841 Biotecnología Agroalimentaria 3.00
2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
O01G041V01 G041405 Introdución á enxeñaría química OB 12
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 56
O01G041V01 G041402 Xestión de residuos OB 33
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 7
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 56
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 9
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 56
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 8
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 56
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 6
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041902 Industrias fermentativas OP 56
O01G281V01 G281501 Termotecnia OB 42
O01M142V01 M142217 Biotecnoloxía Agroalimentaria OP 6

    2023/2024

    Bioconversión de residuos da industria cervexeira en biocompostos de interese industrial mediante Bacillus subtilis - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Produción de biosurfactantes mediante a cepa de Bacillus subtilis CECT 36 en hidrolizados hemicelulósicos obtidos a partir de ourizos de castaña - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Valorización dos residuos procedentes do sector da castaña. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Biorrefinería de residuos de castaña para a produción de bacteriocinas. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Fermentación de uvas tintas de mesa con grans de kefir para a produción e caracterización dunha bebida probiótica fermentada - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Fermentación de zumo de kiwi con gránulos de Kéfir - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Fermentación discontinua de uvas tintas de mesa con gránulos de kéfir. Composición química e volátil de mostras dos fermentados - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2016/2017

    Deslignificación de bagazo de cervexa con líquidos iónicos para a súa posterior hidrólise enzimática. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007