Lucas Carmelo González Matías

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V02G030V01 G030502 Fisioloxía animal I OB 12
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 2
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 9
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 74
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 9
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 2
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 2
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 1
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 1
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 1
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 1
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
O01M139V01 M139108 Dietética OB 1
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 1
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 0.0
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 0.0
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 0.0
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
O01M139V01 M139108 Dietética OB 0.0
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 0.0
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 4
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
P02G050V01 G050104 Fisioloxía: Fisioloxía do exercicio I FB 53
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M139V01 M139109 Nutrición Humana OB 6
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139112 Composición de Alimentos OP 0.0
O01M139V01 M139113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria OP 0.0
O01M139V01 M139201 Dietotecnia OB 4
O01M139V01 M139202 Nutrición Clínica OB 2
O01M139V01 M139203 Dietoterapia OB 4
O01M139V01 M139101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OP 0.0
O01M139V01 M139102 Estrutura do Corpo Humano OP 0.0
O01M139V01 M139103 Fisioloxía Humana OP 19
O01M139V01 M139104 Fisiopatoloxía OP 0.0
O01M139V01 M139107 Neuroendocrinoloxía OB 12
O01M139V01 M139108 Dietética OB 0.0
O01M139V01 M139105 Endocrinoloxía Básica e Clínica OB 6
O01M139V01 M139106 Metabolismo e a súa Patoloxía OB 0.0

2019/2020

Revisión bibliográfica sobre a hidratación, alimentación e suplementación en ciclismo BTT Rally Maratón - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Prevalencia da hipovitaminosis de vitamina d en estudios realizados en países superiores e abaixo parallel 37 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Aplicación dun proxecto piloto de avaliación e educación en coñecementos nutricionais nun campamento urbano infantil. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2017/2018

Avaliación dos hábitos alimentarios en estudantes universitarios. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Avaliación do estado nutricional en doentes ingresados ​​por descompensación EPOC - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Revisión bibliográfica sobre os efectos dos suplementos nutricionais sobre o desempeño deportivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Identificación dos trastornos debidos ao consumo de alcohol en adolescentes dun centro de ensinanza obrigatoria - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Efectividade do método Pilates no dor lumbar crónico non específico. Revisión bibliográfica. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Beneficios do leite materno na enterocolite necrotizante en recién nacidos prematuros - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Estudo da calidade da dieta de mulleres xestantes na provinvia de Pontevedra - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Prevalencia de síndrome metabólico en traballadores administrativos do Concello de Vigo - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Tendinopatía rotuliana e aquílea: Eficacia do traballo e búsqueda do complemento más eficaz - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Desnutrición en pacientes con Cancro Gástrico - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007